Oficiální Výsledková listina Ocelák
10. 9. 2016

ocelák Kategorie M51


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Zvolský RomanKELLYS BIKERANCH TEAM#30#02:14:49.8601:06:53.9401:07:55.91Detail
2. Novotný VladislavKbely Cycling Team#23#02:15:08.64+00:12:47.3801:06:53.5201:08:15.12Detail
3. Kdýr PetrBSK Racing#4#02:15:30.03+00:13:08.7701:06:55.1801:08:34.84Detail
4. Celerin IvanTML#29#02:21:46.72+00:19:25.4601:09:21.4701:12:25.25Detail
5. Vitáček Tomáš#34#02:25:59.76+00:23:38.5001:09:22.5501:16:37.20Detail
6. Dohnal RichardKellys Bikerach team#7#02:27:21.89+00:25:00.6301:11:24.7601:15:57.12Detail
7. Černý Jan#56#02:37:49.02+00:35:27.7601:15:57.5801:21:51.43Detail
8. Kolesa LuděkKbely Cycling Team#13#02:41:08.31+00:38:47.0501:22:56.3701:18:11.93Detail
9. Liška Oldřich#19#02:54:18.87+00:51:57.6101:18:52.6401:35:26.23Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz