Výsledková listina Milovická míle
14. 5. 2022

Míle Kategorie muži M

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Slavík ŠimonASB #1040#00:05:59Detail
2. Magada MichalPostřižinské kecky#1005#00:06:08+00:00:09.00Detail
3. Procházka TomášSABZO#1150#00:06:13+00:00:14.00Detail
4. Husák JakubTarget Sport Milovice#1155#00:07:02+00:01:03.00Detail
5. Dostál TomášRF Nový Bor#1053#00:07:17+00:01:18.00Detail
6. Dohnal AlešMilovice#1000#00:07:48+00:01:49.00Detail
7. Maláč JakubDark Side#1007#00:07:52+00:01:53.00Detail
8. Husák VojtěchTSM#1156#00:10:00+00:04:01.00Detail
9. Novák ZdeněkPro radost#1045#00:11:11+00:05:12.00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz