Oficiální Výsledková listina Zimní běh na Blaník
14. 1. 2017

muži Kategorie MB

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový časmezičas 10. km
1. Brychta JiříTj Nové Město na Moravě#75#01:32:5501:32:53.5700:45:04.00Detail
2. kovář michaltj sokol unhošť#199#01:36:59+00:04:0401:36:56.3700:46:13.02Detail
3. Seidl MiroslavVŠTJ Ekonom Praha#332#01:40:07+00:07:1201:40:04.3200:47:44.95Detail
4. Fořt MartinELEVEN RUN TEAM#123#01:40:35+00:07:4001:40:31.8900:48:08.47Detail
5. Jánošík RudolfVlašim#3#01:41:08+00:08:1301:41:05.5900:47:41.57Detail
6. Němec KamilHasiči Vlašim#463#01:42:00+00:09:0501:41:57.7900:47:42.78Detail
7. Malý JiříMaJa#242#01:42:36+00:09:4101:42:33.7100:48:03.53Detail
8. Lachout MartinSedlčany#429#01:44:06+00:11:1101:43:59.9500:49:09.74Detail
9. Madron MilošJeštědSkyRace#234#01:44:16+00:11:2101:44:12.6700:49:53.00Detail
10. Kapko DavidVlašim#33#01:44:32+00:11:3701:44:27.0300:49:37.69Detail
11. Radonský TomášRunning Lions#314#01:45:11+00:12:1600:49:32.00Detail
12. Lejnar MartinSDH Zruč nad Sázavou#4#01:46:23+00:13:2801:46:06.9000:50:14.36Detail
13. Hergesell JiříVračkovice#138#01:47:29+00:14:3401:47:26.1400:49:48.30Detail
14. Fialka FrantišekBĕžci Chomutov-Strojetice#121#01:50:10+00:17:1501:49:48.5500:52:06.50Detail
15. Král VítězslavRysy Praha#204#01:50:34+00:17:3901:50:26.8600:48:44.41Detail
16. Mikeš FilipCK Vinohradské šlapky#449#01:51:26+00:18:3101:51:12.5800:52:11.74Detail
17. Nový PavelTriatlon Mladá Boleslav#281#01:53:06+00:20:1101:52:32.0900:53:58.66Detail
18. Bittner MiroslavCK Vinohradské šlapky#68#01:53:14+00:20:1901:53:00.2400:53:31.85Detail
19. Pejša Jansmí být prázdné#293#01:53:24+00:20:2901:53:13.5900:52:05.75Detail
20. Mašek MartinNovis TK Praha#247#01:53:25+00:20:3001:53:15.1800:53:25.47Detail
21. Rudolf TomášEnergy Team #451#01:53:42+00:20:4701:53:37.3100:53:42.58Detail
22. Baláš PetrGoMango - Högner#57#01:53:47+00:20:5201:53:36.1400:54:08.03Detail
23. Daubner PetrOtrokáři#94#01:54:52+00:21:5701:54:16.4000:55:44.84Detail
24. Picek DanielSokol Vlkava#297#01:54:58+00:22:0301:54:30.9100:54:30.87Detail
25. Rieger Janprogress cycle#317#01:55:05+00:22:1001:54:17.3700:54:38.73Detail
26. Babka TomasAC Žebrák#56#01:55:06+00:22:1101:54:59.2700:53:18.85Detail
27. Král ZdeněkVelké Přílepy#205#01:55:46+00:22:5101:55:36.0900:54:27.07Detail
28. Matyáš RomanMATY Training Centrum#255#01:55:50+00:22:5501:55:42.7100:53:55.60Detail
29. Vojtěchovský MartinChleaw Team#400#01:57:31+00:24:3601:57:01.0200:56:35.15Detail
30. Hulmák PavelVlašim#31#02:00:07+00:27:1201:59:39.9000:57:05.15Detail
31. Kodr KarelŽižkov#177#02:00:25+00:27:3002:00:12.8800:55:53.63Detail
32. Komin BohuslavMattoni Freerun Zlín#195#02:00:34+00:27:3901:59:51.7800:58:15.68Detail
33. Kutmon TomášPraha Modřany#225#02:00:47+00:27:5201:59:57.7900:58:34.59Detail
34. Chmatal MartinPij A Behej#161#02:01:17+00:28:2202:01:06.4000:58:25.18Detail
35. Rataj JindřichHOBBYRUNTEAM Mladá Vožice#422#02:01:37+00:28:4202:01:25.1700:56:19.74Detail
36. Hošek StanislavBuková u Příbramě#150#02:01:45+00:28:5002:01:35.3700:56:48.50Detail
37. Matějka JosefPraha 9#250#02:03:18+00:30:2302:02:57.7200:56:40.92Detail
38. Zeman PetrBenešov#51#02:03:37+00:30:4202:03:10.7900:59:40.70Detail
39. Šup RadekPraha#18#02:03:42+00:30:4702:03:32.3700:57:00.80Detail
40. Neděla Tomáš#275#02:03:49+00:30:5402:03:38.9600:57:23.59Detail
41. Říha KarelSoběhrdy#327#02:04:44+00:31:4902:04:04.6100:58:05.24Detail
42. Tůma RadekSKP Pelhřimov#445#02:04:51+00:31:5602:04:26.6900:58:52.59Detail
43. Němec Arnošt#276#02:05:02+00:32:0702:04:31.2700:58:00.97Detail
44. Šulc MiroslavDivišov#369#02:05:18+00:32:2302:04:48.9700:55:55.75Detail
45. Campodonico Jiří#84#02:05:46+00:32:5102:05:07.3500:57:23.29Detail
46. Kasa petrTJ Kotva Braník#181#02:06:06+00:33:1102:05:20.3701:00:11.69Detail
47. Vosátka JosefVlašim#15#02:06:07+00:33:1202:06:01.7000:57:00.53Detail
48. Gbelec PetrRun4ever#126#02:06:35+00:33:4002:05:50.3100:59:56.60Detail
49. Kébl KarelTriatlon Mladá Boleslav#183#02:07:42+00:34:4702:07:03.5701:00:33.23Detail
50. Novák MarekGuláš s#278#02:07:59+00:35:0402:07:20.9601:02:05.49Detail
51. Řehoř MichalK6#326#02:08:04+00:35:0902:07:40.3600:56:25.11Detail
52. Maleček PetrPraha 8#436#02:08:15+00:35:2002:07:43.4701:00:17.58Detail
53. Žalud LadislavTriatlon Mladá Boleslav#415#02:08:17+00:35:2202:07:41.8200:59:44.03Detail
54. Toupal VáclavZnosim#13#02:08:48+00:35:5302:08:40.7900:59:42.81Detail
55. Matisko PeterRun4ever#252#02:09:53+00:36:5802:09:07.9101:00:56.74Detail
56. Švajcr RadekMattoni FreeRun#371#02:10:04+00:37:0902:09:21.4001:02:34.68Detail
57. Ginzel Petrcyklo vape#127#02:10:08+00:37:1302:09:46.9700:59:55.15Detail
58. Pálka PavelChýně#465#02:10:31+00:37:3602:10:00.8001:00:52.13Detail
59. Švarc MichalBenešov#46#02:11:34+00:38:3902:10:51.0301:04:08.62Detail
60. Vedral Jan#394#02:11:51+00:38:5602:11:43.3401:00:43.88Detail
61. Hulínský RomanSpartan Gym / Praha 4#467#02:13:58+00:41:0302:13:22.1301:02:20.32Detail
62. Kepka PetrČerčany#184#02:15:50+00:42:5502:15:31.2401:04:14.80Detail
63. Kolouch ZdeněkPraha#439#02:16:32+00:43:3702:16:15.8901:03:01.29Detail
64. Dvořáček Ladislav#111#02:17:28+00:44:3302:17:08.5201:04:11.96Detail
65. Kubik JiriMorfeovy tenisky#215#02:17:40+00:44:4502:16:48.9301:07:56.36Detail
66. Brenišin IvanPraha#73#02:19:07+00:46:1202:18:39.4901:05:37.78Detail
67. Koldovský MartinZeleneč#192#02:20:16+00:47:2102:19:55.0401:06:03.56Detail
68. Rylka AntonínPraha#325#02:20:30+00:47:3502:19:41.4901:03:53.51Detail
69. Stránský RadekTJ Sokol Jestřabí Lhota#347#02:20:55+00:48:0002:20:38.0201:04:19.80Detail
70. Brejcha Martin#71#02:21:26+00:48:3102:21:06.5601:05:34.91Detail
71. Rýdl VladimírRungo cz#324#02:25:18+00:52:2302:24:31.4601:08:33.02Detail
72. David MartinPelhřimov#95#02:26:01+00:53:0602:25:35.4001:08:39.97Detail
73. Kocián DavidLeopard Team#435#02:26:20+00:53:2502:25:45.9601:10:02.49Detail
74. Mašek RadekPEKASS#248#02:26:43+00:53:4802:26:37.2701:05:09.85Detail
75. Pavlica MartinPraha#287#02:26:50+00:53:5502:26:02.5601:08:37.31Detail
76. Brožek MiroslavVlašim#24#02:28:14+00:55:1902:27:20.2201:09:20.44Detail
77. Černohlávek VítÚstí nad Labem - Střekov#88#02:28:21+00:55:2602:27:26.1201:09:47.78Detail
78. Zadák JosefTrhový Štěpánov#49#02:31:36+00:58:4102:31:17.8601:10:00.04Detail
79. Malina LubomírMAPA#239#02:31:43+00:58:4802:30:58.4801:10:28.92Detail
80. Drastík JakubHostivice#109#02:32:28+00:59:3302:31:51.1002:32:27.09Detail
81. Minčič MilošKarpatsti vlci#267#02:39:02+01:06:0702:38:40.3501:11:35.81Detail
82. Šulc JiříZruč nad Sázavou#45#02:40:34+01:07:3902:40:01.9401:12:24.76Detail
83. Jerhot Davidklub vkliduvpohode#419#02:40:49+01:07:5402:40:31.7501:13:52.86Detail
84. Urban VítPraha#387#02:42:20+01:09:2502:41:36.9301:15:30.84Detail
85. Hrdlička Libor#156#03:05:11+01:32:1603:04:15.3001:27:21.82Detail
86. Houška DavidUtopia Praha#153#03:23:22+01:50:2703:22:27.8001:32:36.08Detail
87. Váchal FilipSOD Oleško#389#03:24:11+01:51:1603:23:26.8501:29:00.58Detail
88. Mejzr Radek#257#03:41:58+02:09:0303:41:20.6401:35:09.11Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz