Oficiální Výsledková listina Zimní běh na Blaník
14. 1. 2017

muži Kategorie MD

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový časmezičas 10. km
1. Bufka ZdeněkAC Česká Lípa#78#01:46:1301:46:06.1100:49:55.38Detail
2. Rusňák VladimírŘíčany#320#01:58:34+00:25:39.6001:58:24.3500:54:27.85Detail
3. Němec JiříAtletika Vlašim#44#02:00:14+00:27:19.6002:00:11.3400:55:39.53Detail
4. Plecháček AndrejAB Řež#302#02:13:27+00:40:32.6002:12:59.9401:04:03.29Detail
5. Smetana KarelBenešovský běžecký klub#39#02:18:00+00:45:05.6002:17:46.2701:05:07.38Detail
6. Cinka IvanBenešovský běžecký klub#26#02:26:32+00:53:37.6002:25:53.2901:06:46.26Detail
7. Michler PetrLiga 100 Praha#263#02:39:57+01:07:02.6002:39:25.5601:16:02.15Detail
8. Cabalka LadislavJaroměř#461#02:55:14+01:22:19.6002:54:20.7301:21:20.72Detail
9. Starý StanislavRoubíčkova Lhota#346#03:11:29+01:38:34.6003:10:37.7501:26:08.81Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz