Výsledková listina Triatlon Trutnov Dolce
19. 7. 2022

Štafety

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaběh 1D1koloD2běh 2
1. Brýdl, Kaněra Pavel, MichalZPA Smart Energy#299#00:41:59.3700:11:43.7100:00:13.1000:23:31.8400:00:11.2900:06:19.40Detail
2. Melichar, Bouček, Nesládek Pavel, Lukáš, PetrOlfin Car Ski Team#287#00:45:27.23+00:03:27.8500:11:36.0500:00:13.4700:26:52.2200:00:09.6300:06:35.84Detail
3. Prášek, Hruška, Augusta Adam, Jan, ČeněkTrutnov#295#00:45:54.81+00:03:55.4300:11:42.4500:00:12.8500:26:41.6000:00:10.0300:07:07.87Detail
4. Pásler, Táslar Jakub, MarekLokomotiva Trutnov#300#00:47:03.20+00:05:03.8200:12:10.4800:00:12.8400:27:26.2300:00:34.5100:06:39.11Detail
5. Svoboda, Svoboda David, TomášKalokagathia Aliance#296#00:47:17.81+00:05:18.4300:12:07.2200:00:20.0000:28:05.8400:00:11.6100:06:33.12Detail
6. Kuře, Bako, Marel Nejlepší jsouRaketou na Mars#289#00:48:52.67+00:06:53.2900:15:43.4200:00:15.4300:24:03.1200:00:12.4600:08:38.21Detail
7. Hák, Hejna Martin, PetrZPA Smart Energy#297#00:51:49.84+00:09:50.4600:14:41.4600:00:16.1300:29:00.9500:00:13.1600:07:38.11Detail
8. Vašíček, Vašíček, Netík Martin, Roman, LukášTJ Maratonstav Úpice #290#00:53:02.58+00:11:03.2000:15:16.9600:00:15.1200:29:34.4200:00:12.5300:07:43.53Detail
9. Andersová, Mach Nikol, MatějPhantom Gym Trutnov#285#00:57:24.01+00:15:24.6300:14:02.9400:00:16.8400:35:31.2000:00:12.6600:07:20.35Detail
10. Mračková, Mračková, Košťálková Jana, Lucie, JulčaLuJaJu#292#00:58:32.03+00:16:32.6500:14:26.2200:00:15.4500:35:13.5400:00:12.5800:08:24.21Detail
11. Kadaníková AndreaTrutnov#293#01:03:01.99+00:21:02.6100:17:46.6800:00:15.3500:35:12.7200:00:13.1600:09:34.06Detail
12. Hubka, Rada, Burian Karel, Zdeněk, MarekDáme pivo#288#01:04:48.69+00:22:49.3100:14:29.7400:00:15.0900:42:15.4300:00:11.7200:07:36.70Detail
13. Bogáň, Kynčlová, Tylš Michal, Pavlína, JanKrakonošovy větry#284#01:05:17.02+00:23:17.6400:17:42.2900:00:14.8400:37:33.7500:00:20.0000:09:26.13Detail
14. Švihálek, Smola Pavel, LiborZPA Smart Energy#298#01:05:32.46+00:23:33.0800:19:25.6600:00:17.0900:35:31.5300:00:16.2000:10:01.96Detail
15. Turečková, Jindrová, Ševčík Simona, Radka, LukášPhantom Gym Trutnov#286#01:05:58.07+00:23:58.6900:17:11.5800:00:17.0700:38:03.7600:00:15.3100:10:10.33Detail
16. Krupičková, Havelka Jiřina, VáclavTrutnov#294#01:07:18.07+00:25:18.6900:20:03.7600:00:17.5700:35:58.1700:00:18.7000:10:39.86Detail
17. Pýchová, Doubicová, Baxová Julie, Tereza, TerezaBoží ženy#291#01:11:55.50+00:29:56.1200:19:59.4200:00:29.9800:38:33.9500:00:26.5700:12:25.56Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz