Oficiální Výsledková listina MTB Maraton Chýnov 2017
3. 6. 2017

47 km Kategorie A1

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Smola LukášGalaxy Cyklosvec Stevens#129#01:42:52.79Detail
2. Šitner JaroslavGS cyklo team Jistebnice#56#01:43:54.64+00:01:01.84Detail
3. Vítů ŠimonUNIQA Jihlava#44#01:47:25.91+00:04:33.11Detail
4. Prokop PavelVeloservis Team#126#01:51:00.72+00:08:07.92Detail
5. Kovanda LukášKola BSP Planá nad Lužnicí#46#01:52:29.79+00:09:36.99Detail
6. Capouch DavidAPEX-BIKE KLUB TÁBOR#5#01:54:08.17+00:11:15.37Detail
7. Tichý DanielCykloklub Chýnov#69#01:54:09.01+00:11:16.21Detail
8. Filip VojtěchCyklo ATOM cycling team#41#01:55:33.50+00:12:40.70Detail
9. Dvořák VojtěchCBC Team#36#01:56:20.92+00:13:28.12Detail
10. Novák RadekGS#59#01:57:30.86+00:14:38.06Detail
11. Němeček AlešPROMPT 2 go! team#60#01:58:59.70+00:16:06.90Detail
12. Kudlák TomášGalaxy CykloŠvec Stevens#146#02:00:25.40+00:17:32.60Detail
13. Klepal Janalltraining.cz#93#02:01:24.44+00:18:31.64Detail
14. Pohan JanSpitfire tábor#142#02:01:37.15+00:18:44.35Detail
15. Grünn JanRBB Invest J. Hradec#83#02:04:02.90+00:21:10.10Detail
16. Michal PetrDomanín#164#02:07:14.88+00:24:22.08Detail
17. Princ JanRiders Tábor#151#02:18:56.64+00:36:03.84Detail
18. Kraus OndřejAPEX-BIKE KLUB TÁBOR#48#02:20:47.51+00:37:54.71Detail
19. Lukš DavidCyklo ATOM cycling team#101#02:24:30.89+00:41:38.09Detail
20. Janura JanTábor#50#02:25:29.46+00:42:36.66Detail
21. Rada MilanCK Chýnov#80#02:26:53.90+00:44:01.10Detail
22. Švácha MichalMalíkov Smiling Bikers#62#02:29:42.38+00:46:49.58Detail
23. Macek OndřejCykloklub Chýnov#123#02:35:35.51+00:52:42.71Detail
24. Král MartinRiders Tábor#147#02:41:32.82+00:58:40.02Detail
Rohel LukášMěšice#58#Detail
DNF Grošek FilipPK Sport#109#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz