Oficiální Výsledková listina MTB Maraton Chýnov 2017
3. 6. 2017

47 km Kategorie B1

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Rybařík IvanGS cyklo team Jistebnice#1#01:41:52.97Detail
2. Tomeček ZdeněkGS cyklo team Jistebnice#158#01:42:09.41+00:00:16.43Detail
3. Kníže DavidPRODOLI Racing team#153#01:45:34.13+00:03:41.15Detail
4. Codl LukášCykloklub Chýnov#14#01:47:37.71+00:05:44.73Detail
5. Mareš VojtěchBikeclinic Cannondale#141#01:48:01.99+00:06:09.01Detail
6. Staněk PavelAPEX BIKE KLUB TÁBOR#168#01:49:46.86+00:07:53.88Detail
7. Bambula StanislavČEZ Cyklo Team Tábor#127#01:50:15.72+00:08:22.74Detail
8. Štrosmajer RadekVelosport Valenta Scott team#84#01:50:51.86+00:08:58.88Detail
9. Fišer OndřejCykloklub Chynov#143#01:51:09.06+00:09:16.08Detail
10. Stropnický OndraPRODOLI Racing team#85#01:51:44.60+00:09:51.62Detail
11. Šeliga JaroslavJH CYCLING#66#01:52:18.92+00:10:25.94Detail
12. Viktora JanSB Cyklo Olympia#71#01:52:30.99+00:10:38.01Detail
13. Kořínek PetrEUROFOAM SPORT TEAM#45#01:53:49.38+00:11:56.40Detail
14. Kobes JanCBC Team#150#01:54:05.79+00:12:12.81Detail
15. Bambula OndřejČEZ Cyklo Team Tábor#130#01:54:07.58+00:12:14.60Detail
16. Skůček PetrLivingroomWorkout.eu#9#01:54:32.42+00:12:39.44Detail
17. Procházka JindraAZ tým Světla nad Sázavou#90#01:54:40.04+00:12:47.06Detail
18. Janů Ladislavcyklo klub chynov#16#01:55:33.21+00:13:40.23Detail
19. Hrubý TomášCodeq Team Tábor#99#01:59:00.71+00:17:07.73Detail
20. Hynšt FrantišekGS cyklo team Jistebnice#18#01:59:05.74+00:17:12.76Detail
21. Caha MilošMimoňi#152#01:59:06.49+00:17:13.51Detail
22. Bartáček JardaCykloklub Chýnov#68#02:00:07.75+00:18:14.77Detail
23. Beran TomášDobrovice#75#02:00:25.99+00:18:33.01Detail
24. Drtina MartinRadimovice u Želče#118#02:01:37.29+00:19:44.31Detail
25. Smitka LiborCykloklub Chýnov#136#02:01:57.36+00:20:04.38Detail
26. Tancer DanielJH CYCLING#30#02:02:19.88+00:20:26.90Detail
27. Rolník EmilCBC Team#149#02:02:24.33+00:20:31.35Detail
28. Beránek JiříCATVS TEAM Havl. Brod#89#02:02:42.68+00:20:49.70Detail
29. Recman DanTáborský Spitfire#148#02:03:08.81+00:21:15.83Detail
30. Linhart JiříBikespace.cz#162#02:03:56.57+00:22:03.59Detail
31. Novotný PetrCBC Team#116#02:04:23.59+00:22:30.61Detail
32. Koryťák MichalAmerican Chance Casinos team#77#02:07:14.04+00:25:21.06Detail
33. Kordina ZdeněkPIVO TEAM Ústrašice#169#02:07:16.41+00:25:23.43Detail
34. Hála OndřejMlýny#155#02:07:56.42+00:26:03.44Detail
35. Kocář MichalApex Bike#49#02:08:31.36+00:26:38.38Detail
36. Tomek Danielcykloextra#15#02:08:45.32+00:26:52.34Detail
37. Kubálek FilipTáborský Spitfire#135#02:09:30.55+00:27:37.57Detail
38. Prouza Petr#114#02:09:33.80+00:27:40.82Detail
39. Moláček TomášBSP Planá nad Lužnicí#133#02:09:33.89+00:27:40.91Detail
40. Eliášek MartinBiketime Bulls Písek#11#02:13:30.67+00:31:37.69Detail
41. Zlámalík MartinZa taťku a mamku#70#02:18:58.83+00:37:05.85Detail
42. Malík MartinCBC TEAM#55#02:19:35.10+00:37:42.12Detail
43. Vysoužil PavelBrno#37#02:20:20.65+00:38:27.67Detail
44. Benda TomášCyklo ATOM cycling team#88#02:20:39.01+00:38:46.03Detail
45. Hrdlička JakubSkupina TP APNEJCH BAJLERE#63#02:21:06.55+00:39:13.57Detail
46. Finger RobinA2 tým Světlá nad Sázavou#95#02:35:59.69+00:54:06.71Detail
Děd PetrSPSVD Jistebnice Čistý sport#159#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz