Průběžná Výsledková listina MT TUNING Tour de Ralsko 2022
16. 7. 2022

Na pohodu 27km Kategorie Ženy do 29

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Dlouhá AnetaBrilon Racing team MB#559#01:09:51.24Detail
2. Rálišová AnnaELEVEN HEAD CST CYKLOLIVE#502#01:13:16.05+00:03:24.80Detail
3. Soukupová LucieCK 1967 Česká Kamenice#546#01:21:20.23+00:11:28.98Detail
4. Lochamnová AnnaMLTuning Cyklotrenér#555#01:32:39.50+00:22:48.25Detail
5. Palečková Ivana#504#01:57:39.14+00:47:47.89Detail
6. Junová MichaelaVÚ 2006#539#02:20:16.34+01:10:25.09Detail
DSQ Bezstarosti NicolBakako Nová Paka#514#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz