Průběžná Výsledková listina MT TUNING Tour de Ralsko 2022
16. 7. 2022

Na pohodu 27km Kategorie Muži 30plus

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Šrůta MilanKSM Hrádek#534#00:59:44.20Detail
2. Bělecký PetrEleven head cst#530#00:59:56.94+00:00:12.73Detail
3. Hobrlant PavelKSM Hrádek#553#01:03:17.89+00:03:33.68Detail
4. Slabý KarelBiketime Bulls Písek#561#01:03:53.40+00:04:09.19Detail
5. Zvolsky RomanKROSS BIKERANCH TEAM#511#01:04:10.56+00:04:26.35Detail
6. Vyhlas JaroslavEleven Head CST Cyklolive#503#01:05:05.82+00:05:21.61Detail
7. Kolařík MartinTMC66/Hope Studio#508#01:08:31.64+00:08:47.43Detail
8. Valenta OtoASC sport team#22#01:11:36.96+00:11:52.75Detail
9. Goga MartinŠpinavý záda#560#01:12:36.23+00:12:52.02Detail
10. Novák Miloš#558#01:14:33.28+00:14:49.07Detail
11. Svoboda JanHeřmanice v Podještědí#541#01:18:05.80+00:18:21.59Detail
12. Bíža LuděkKutná hora#505#01:18:25.17+00:18:40.96Detail
13. Anděl MichalCyklosport M#550#01:19:01.62+00:19:17.41Detail
14. Gažur PavelBeton Bike Litvínov#568#01:19:28.75+00:19:44.54Detail
15. Fírer David#542#01:23:20.46+00:23:36.25Detail
16. Mottl AntonínBeroun#527#01:25:11.11+00:25:26.90Detail
17. Vojáček Michal8TTeam#526#01:26:21.71+00:26:37.50Detail
18. Košťák OndřejJablonec nad Nisou#544#01:26:32.33+00:26:48.12Detail
19. Folprecht MiroslavKosmonosy -Veterán#52#01:28:21.75+00:28:37.54Detail
20. Bělohlávek VladimírBRCYKL ŘEVNICE#501#01:28:42.64+00:28:58.43Detail
21. Musil MiloslavKolín#562#01:29:05.12+00:29:20.91Detail
22. Beka JosefInstatop Kosmonosy#62#01:30:18.86+00:30:34.65Detail
23. Bradler RadekConsiderables MB#510#01:33:53.72+00:34:09.51Detail
24. Brabec TomášIllegal Pedal#535#01:34:51.35+00:35:07.14Detail
25. Hendrych Michal#564#01:36:46.33+00:37:02.12Detail
26. Šubrt Josef#566#01:36:47.70+00:37:03.49Detail
27. Wollmann JaroslavKV Final s.r.o.#132#01:37:29.36+00:37:45.15Detail
28. Jiranek JaroslavBSG Sparkasse O-N#554#01:41:01.22+00:41:17.01Detail
29. Sedláček OldřichTri-space Liberec#545#01:45:50.86+00:46:06.65Detail
30. Bárta Michal#507#01:54:52.06+00:55:07.85Detail
31. Vonšovsky JiříRUMBURK#523#01:59:23.72+00:59:39.51Detail
32. Mana JiříKrásná Lípa#522#01:59:25.48+00:59:41.27Detail
33. Štefan JanLesník koutek Hradčany radek bill Zika#521#02:12:12.93+01:12:28.72Detail
34. Mottl MartinBeroun#528#02:16:09.10+01:16:24.89Detail
DNS Tampa Ladislav#517#Detail
DNS Procházka Zdeněk#520#Detail
DNS Prkno ZdeněkHrádek nad Nisou#548#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz