Průběžná Výsledková listina MT TUNING Tour de Ralsko 2022
16. 7. 2022

Na plno 47 km Kategorie Z39

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Lenemayer JanaLiV cycling#282#02:01:11.49Detail
2. Selleová KateřinaČeská Lípa#11#02:05:38.29+00:04:26.79Detail
3. Helle TinaBohemian Coffe House#345#02:08:22.84+00:07:11.34Detail
4. Šípková MichaelaWintersportHK-Silvini.cz#56#02:19:15.34+00:18:03.84Detail
5. Tučková Dagmar#32#02:19:17.28+00:18:05.78Detail
6. Kunová AnnaKopretinové Kuny#59#02:22:46.19+00:21:34.69Detail
7. Bodláková LindaRumburk#5#02:27:11.36+00:25:59.86Detail
8. Bikarová VlaďkaML Tuning - CykloTrener.com#104#02:29:41.08+00:28:29.58Detail
9. Šťastná Lenka#67#02:32:39.45+00:31:27.95Detail
10. Valapková BarboraXCampaign Team#8#02:40:34.96+00:39:23.46Detail
11. Burianova Helena#216#02:44:37.01+00:43:25.51Detail
12. Sobotová RadkaJičín#6#02:48:20.56+00:47:09.06Detail
13. Jirková Lucie#263#03:00:49.51+00:59:38.01Detail
14. Vinecká LucieVítězové#340#03:19:06.42+01:17:54.92Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz