Průběžná Výsledková listina MT TUNING Tour de Ralsko 2022
16. 7. 2022

Na plno 47 km Kategorie Z29

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Smetanová LucieAlltraining.cz#237#02:18:36.03Detail
2. Lamberková LindaŠÁN#53#02:21:25.12+00:02:49.08Detail
3. Sedláčková KarolínaMC Český ráj#166#02:22:18.73+00:03:42.69Detail
4. Čechmánková AnnaŠÁN#50#02:27:19.14+00:08:43.10Detail
5. Zemanová TerezaCK 1967 Česká Kamenice#233#02:42:09.10+00:23:33.06Detail
6. Řádová MartinaK + K ski school#64#02:43:26.74+00:24:50.70Detail
7. Kadlečková ZuzanaMácháč bike team#141#02:47:14.88+00:28:38.84Detail
8. Kořínková LucieSnowbeasts#267#03:16:05.53+00:57:29.49Detail
9. Michovová TerezaŠnekendorf MTX#80#03:24:05.41+01:05:29.37Detail
DSQ Veselková AdélaML Tuning - CykloTrener.com#296#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz