Průběžná Výsledková listina MT TUNING Tour de Ralsko 2022
16. 7. 2022

Na plno 47 km Kategorie M49

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Novota JanML Tuning - CykloTrener.com#101#01:39:06.46Detail
2. Neubauer RadimHAVEN TEAM#272#01:40:38.36+00:01:31.89Detail
3. Štědrý DanielTRANS BRODY#262#01:41:16.18+00:02:09.71Detail
4. Sláma OndřejBohemie Nový Bor#254#01:47:39.38+00:08:32.91Detail
5. Berka MichalNorth Bike Club#256#01:47:41.71+00:08:35.24Detail
6. Ippoldt MichalBikesport Ústí nad Labem#17#01:48:08.36+00:09:01.89Detail
7. Funke MathiasDIE FAHRRAD-KETTE#116#01:48:09.87+00:09:03.40Detail
8. Malý MiroslavGHOST Team#198#01:50:36.06+00:11:29.59Detail
9. Jurča JaroslavBike Vysoká#127#01:50:42.32+00:11:35.85Detail
10. Drahoňovský RadekSnow Sports Academy Špindlerův Mlýn#338#01:51:18.35+00:12:11.88Detail
11. Zelenka JaroslavKSM Hrádek#332#01:51:19.34+00:12:12.87Detail
12. Blažek JiříKladno#315#01:54:07.81+00:15:01.34Detail
13. Lebduška JanKSM HRÁDEK#215#01:54:26.26+00:15:19.79Detail
14. Šubrt VladimírDřeváci#184#01:56:07.28+00:17:00.81Detail
15. Havran JiříOCK Osík#97#01:57:32.16+00:18:25.69Detail
16. Beran RadekJablonec nad Nisou#139#01:58:10.79+00:19:04.32Detail
17. Bureš PavelNKT KABLO#219#01:59:03.88+00:19:57.41Detail
18. Kroupa Petr#329#01:59:06.25+00:19:59.78Detail
19. Kubát TomášML Tuning - CykloTrener.com#103#02:00:21.84+00:21:15.37Detail
20. Komárek KarelKladno#183#02:00:30.04+00:21:23.57Detail
21. Čáslava DavidBMB#333#02:01:08.17+00:22:01.70Detail
22. Stach Aleš#291#02:01:15.78+00:22:09.31Detail
23. Vosáhlo PavelBělá pod Bezdězem#342#02:01:43.94+00:22:37.47Detail
24. Masařík JanCYKLOSPORT M#109#02:02:00.70+00:22:54.23Detail
25. Šilhavý JosefTeam CykloTrener Varnsdorf#261#02:02:45.01+00:23:38.54Detail
26. Peroutka MartinKSM HRÁDEK#250#02:03:28.35+00:24:21.88Detail
27. Kafka TomášMalečov#238#02:03:56.63+00:24:50.16Detail
28. Neumann MiroslavASK Děčín#270#02:04:02.60+00:24:56.13Detail
29. Horký RomanCK 1967 Česká Kamenice#134#02:04:59.80+00:25:53.33Detail
30. Bejr TomášNová Paka#289#02:06:25.36+00:27:18.89Detail
31. Neumann JiříBike Mšeno#83#02:06:55.01+00:27:48.54Detail
32. Zábranský OndřejCC Varnsdorf#321#02:07:26.48+00:28:20.01Detail
33. Marek MichalHradec Králové#218#02:07:44.57+00:28:38.10Detail
34. Diart TomášČeská Lípa#135#02:07:46.93+00:28:40.46Detail
35. Šindelář JiříMTB HELLFISH MOST#328#02:08:12.30+00:29:05.83Detail
36. Kramár Bedřich#309#02:08:18.93+00:29:12.46Detail
37. Miškov PavelPoděbrady#285#02:09:10.28+00:30:03.81Detail
38. Slavíček PetrSporticus#38#02:10:00.63+00:30:54.16Detail
39. Velebil AntonínNEXT Autosklo#47#02:10:19.90+00:31:13.43Detail
40. Kubát AlešMimoň#24#02:15:39.07+00:36:32.60Detail
41. Košek Pavel#279#02:19:21.47+00:40:15.00Detail
42. Manuel MeschkankBrigade Barenfels#346#02:19:24.46+00:40:17.99Detail
43. Svítek JanÚvaly#191#02:19:51.65+00:40:45.18Detail
44. Guba Michalmgstav#149#02:20:00.67+00:40:54.20Detail
45. Šourek PetrKIA JIČÍN#29#02:20:55.61+00:41:49.14Detail
46. Jungvirt AlešTeplice#65#02:20:57.03+00:41:50.56Detail
47. Bezstarosti LuděkBakako Nová Paka#208#02:21:46.19+00:42:39.72Detail
48. Milec Jindřich#547#02:22:02.63+00:42:56.16Detail
49. Krátký JanTrutnov#42#02:23:00.92+00:43:54.45Detail
50. Stanek DavidUneticky pivovar#147#02:23:29.35+00:44:22.88Detail
51. Žoha LiborPodĕbrady#311#02:24:28.08+00:45:21.61Detail
52. Kňákal FilipNový Oldřichov#319#02:24:28.32+00:45:21.85Detail
53. Zvánovec VáclavNimes Junge#304#02:24:39.76+00:45:33.29Detail
54. Bláha Jan#306#02:25:07.00+00:46:00.53Detail
55. Bavor JanFORVIA#343#02:25:43.09+00:46:36.62Detail
56. Horáček Vítek#154#02:25:53.47+00:46:47.00Detail
57. Brýda VáclavValtířov#4#02:26:17.09+00:47:10.62Detail
58. Švestka MichalSPORŤÁCI MTB#171#02:26:22.50+00:47:16.03Detail
59. Kotrbatý TomᚊA koo team#13#02:26:55.51+00:47:49.04Detail
60. Vrtiška Pavelcafé CALABRONE#177#02:27:40.04+00:48:33.57Detail
61. Horký PavelCK 1967 Česká Kamenice#234#02:28:06.81+00:49:00.34Detail
62. Marek Davidagro kolín#26#02:28:29.13+00:49:22.66Detail
63. Bechtin Libor#54#02:28:45.57+00:49:39.10Detail
64. Pokorný KarelBianchi Teplice#27#02:29:39.07+00:50:32.60Detail
65. Sliacký JanBlůďa tým#74#02:29:39.85+00:50:33.38Detail
66. Očenášek TomášÚstí nad Labem#48#02:30:23.54+00:51:17.07Detail
67. Pilous Pavel#162#02:30:41.58+00:51:35.11Detail
68. Kačerovský RomanXCampaign Team#9#02:30:57.35+00:51:50.88Detail
69. Vícha Josef#40#02:30:59.76+00:51:53.29Detail
70. Burian JiříUž tam budem?#300#02:31:17.20+00:52:10.73Detail
71. Mlejnek Martin#239#02:32:12.80+00:53:06.33Detail
72. Ježek SlavomirŠnekendorf MRX#37#02:33:29.41+00:54:22.94Detail
73. Kressl Josef#176#02:33:30.79+00:54:24.32Detail
74. Gyečuk MilošDynaman team#85#02:34:33.93+00:55:27.46Detail
75. Caithaml PetrAdidas#314#02:34:47.17+00:55:40.70Detail
76. Vlček TomášDěčín#336#02:34:50.73+00:55:44.26Detail
77. Solnický Marek#242#02:35:26.19+00:56:19.72Detail
78. Bačovský MartinMělník#145#02:36:47.71+00:57:41.24Detail
79. Chloupek Stanislav#308#02:38:01.86+00:58:55.39Detail
80. Křenek Martin#312#02:41:23.31+01:02:16.84Detail
81. Abrt JanEleven Head CST Cyklolive#95#02:41:43.99+01:02:37.52Detail
82. Kobulnický Martin#192#02:42:41.56+01:03:35.09Detail
83. Zborka Ronnie#15#02:42:48.87+01:03:42.40Detail
84. Kutr MilanTeplice#21#02:45:16.94+01:06:10.47Detail
85. Jirout martin#89#02:46:13.16+01:07:06.69Detail
86. Jachek TomasPraha 8#43#02:50:23.41+01:11:16.94Detail
87. Sitarčík MiroslavSíťovky#199#02:52:20.13+01:13:13.66Detail
88. Vyčichlo PetrLíbeznice#120#02:54:06.18+01:14:59.71Detail
89. Pašava Jan#348#02:56:09.42+01:17:02.95Detail
90. Rutterle Pavel#99#02:57:50.62+01:18:44.15Detail
91. Rusý AdamKrálův Dvůr#49#03:00:49.62+01:21:43.15Detail
92. kasparek Petr#71#03:01:11.05+01:22:04.58Detail
93. Šimek LiborJablonec nad nisou#295#03:11:57.30+01:32:50.83Detail
94. Kořínek MilanHrádek nad Nisou#266#03:16:04.39+01:36:57.92Detail
95. nálezek jan#159#03:22:48.10+01:43:41.63Detail
96. Kuběna LukášZákupy#12#03:30:31.37+01:51:24.90Detail
DNF Kopecký RadekDolnohbitský tvrďák#228#Detail
DNF Šugra JanNKT Kablo#259#Detail
DNF Péč PetrČeská Lípa#96#Detail
DNF Opl RadekStráž pod Ralskem#90#Detail
DNF Kuběna Jan#10#Detail
DNS Haluška LadislavKlacek pro Aleše :-)#69#Detail
DNS Obdržálek FilipClaim system sport team#130#Detail
DNS Hamřík JiříKV Final s.r.o.#133#Detail
DNS Mikulka Jan#164#Detail
DNS Peč PetrČeská Lípa#223#Detail
DNS Novák JanLokomotiva Nymburk#23#Detail
DNS Wendler MartinSK Žizníkov#273#Detail
DSQ Pekárna OndřejVALID s.r.o. - ložiska a řemeny nejen do kol...#201#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz