Oficiální Výsledková listina Titan Liga V.
30. 7. 2022

ELITE

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Podzimek Jakub#31#00:20:06.26Detail
2. Stupka Patrik#32#00:21:00.17+00:00:53.90Detail
3. Zikmund Roman#23#00:21:37.56+00:01:31.29Detail
4. Hejný Jakub#30#00:29:08.02+00:09:01.75Detail
5. Bernard Adam#34#00:50:44.86+00:30:38.59Detail
6. Rosenberg Jakub#22#00:52:58.39+00:32:52.12Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz