Oficiální Výsledková listina Štafetový maraton Pardubice
21. 9. 2022

maraton

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaPočet kolTempoPoslední
1. ZŠ Benešovo nám. Pardubice žlutá#8007#01:53:28.5010602:41 min/km01:53:28
Detail
2. ZŠ Štefcova Hradec Králové červená#8003#01:55:59.24+00:02:30.7310602:44 min/km01:55:59
Detail
3. ZŠ Štefánikova Hradec Králové modrá#8015#02:03:50.25+00:10:21.7410602:56 min/km02:03:50
Detail
4. ZŠ Staňkova Pardubice růžová#8019#02:05:06.08+00:11:37.5710602:57 min/km02:05:06
Detail
5. ZŠ Bratranců Veverkových Pardubice šedá#8013#02:07:40.89+00:14:12.3810603:01 min/km02:07:40
Detail
6. ZŠ Sever Hradec Králové zelená#8018#02:14:35.28+00:21:06.7710603:11 min/km02:14:35
Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz