Průběžná Výsledková listina Štafetový maraton Nymburk
22. 9. 2022

maraton

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaPočet kolTempoPoslední
1. ZŠ Václava Havla Poděbrady zelená#8011#01:58:51.1610703:23 min/km02:24:27
Detail
2. ZŠ Komenského oranžová#5535#02:01:32.67+00:02:41.5010803:21 min/km02:24:25
Detail
3. Gymnázium Nymburk růžová#5535#02:02:03.06+00:03:11.8911303:12 min/km02:24:27
Detail
4. ZŠ TGM Poděbrady šedá#5535#02:03:48.33+00:04:57.1610703:23 min/km02:24:25
Detail
5. ZŠ Tyršova fialová#5535#02:06:15.59+00:07:24.4210803:21 min/km02:24:23
Detail
6. ZŠ RAF Nymburk tyrkysová#5535#02:08:00.07+00:09:08.9010803:21 min/km02:24:26
Detail
7. ZŠ Dymokury červená#5535#02:20:46.13+00:21:54.9610703:23 min/km02:24:23
Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz