Oficiální Výsledková listina Havlíčkobrodský víceboj In-line bruslení
25. 4. 2015

Žáci 2002-2005

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Fiala DanHC REBEL#2#00:10:41.83Detail
2. Kopic MarekTJ Horní Papšíkov#59#00:11:44.83+00:01:03.00Detail
3. Ryška DanielHB SKI TEAM#52#00:12:17.69+00:01:35.86Detail
4. Šimek RadekSki Polná#24#00:12:37.33+00:01:55.50Detail
5. Jozl DavidHB-skiteam#3#00:12:43.85+00:02:02.02Detail
6. Němec FilipSK Nové Dvory#33#00:16:55.41+00:06:13.58Detail
7. Bauer JanHavlíčkův Brod#62#00:16:55.65+00:06:13.82Detail
8. Havlík LukášSki klub Hlinsko#23#00:17:08.71+00:06:26.88Detail
9. Milichovský JakubHavlíčkův Brod#64#00:19:29.43+00:08:47.60Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz