Oficiální Výsledková listina Havlíčkobrodský víceboj In-line bruslení
25. 4. 2015

Žačky 2002-2005


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Macháčková KateřinaBOJ Žďár nad Sázavou#10#00:12:07.69Detail
2. Jozlová DanielaHB-skiteam#4#00:12:58.72+00:00:51.03Detail
3. Kopecká SimonaSki klub Hlinsko#19#00:15:09.59+00:03:01.90Detail
4. Urbánková AnetaSki klub Hlinsko#22#00:19:29.90+00:07:22.21Detail
5. Dopitová KarinaJihlava#32#00:26:17.64+00:14:09.95Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz