Oficiální Výsledková listina Havlíčkobrodský víceboj In-line bruslení
25. 4. 2015

Ženy 8 km Kategorie Juniorky 1998-2004


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Matoušová MartinaJihlava#50#00:24:57.65Detail
2. Matoušová MichaelaJihlava#51#00:25:45.89+00:00:48.24Detail
3. Šimková EvaSki Polná#25#00:27:40.20+00:02:42.55Detail
4. Vrabelová ŽanetaSKI KLUB VELKÉ MEZIŘÍČÍ#68#00:27:54.76+00:02:57.11Detail
5. Mikolášková AnnaSki klub Pelhřimov#83#00:30:43.00+00:05:45.35Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz