Oficiální Výsledková listina Havlíčkobrodský víceboj In-line bruslení
25. 4. 2015

Ženy 8 km Kategorie Ženy Dospělí 1986-1997


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Ráslová MarcelaHavlíčkův Brod#53#00:24:25.43Detail
2. Jonáková SilvieTřešť#27#00:24:29.56+00:00:04.13Detail
3. Němcová Tereza#42#00:24:52.47+00:00:27.04Detail
4. Vrábelová HanaSKI KLUB VELKÉ MEZIŘÍČÍ#67#00:25:56.11+00:01:30.68Detail
5. Badalíková VendulaJihlava#54#00:26:09.82+00:01:44.39Detail
6. Zikmundová AlenaPraha#58#00:27:14.39+00:02:48.96Detail
7. Kumprechtová LucieNOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ#30#00:27:22.75+00:02:57.32Detail
8. Kadlecova KateřinaHavlíčkův Brod#87#00:28:30.32+00:04:04.89Detail
9. Fikarová Markéta#12#00:30:57.75+00:06:32.32Detail
10. Adamcova DenisaJihlava#55#00:31:11.12+00:06:45.69Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz