Oficiální Výsledková listina Havlíčkobrodský víceboj In-line bruslení
25. 4. 2015

Ženy 8 km Kategorie Ženy Masters do 1985


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Havlasová PetraMenX Krucemburk#77#00:21:50.01Detail
2. Trnková LenkaHavlíčkův Brod#79#00:23:16.36+00:01:26.35Detail
3. Blažejová Lenka#16#00:24:15.04+00:02:25.03Detail
4. Jozlová JanaHB-skiteam#5#00:25:06.93+00:03:16.92Detail
5. Pertlová LucieHavlíčkův Brod#17#00:25:13.95+00:03:23.94Detail
6. Tichánková LenkaŠtoky#37#00:25:40.07+00:03:50.06Detail
7. Osvaldová MartinaHavlíčkův Brod#71#00:28:38.26+00:06:48.25Detail
8. Weberová EvaHB#76#00:28:42.38+00:06:52.37Detail
9. Bartíková JitkaPolná#36#00:29:29.91+00:07:39.90Detail
10. Kučerová VěraPřibyslav#72#00:30:55.30+00:09:05.29Detail
11. Šimková EvaSki Polná#26#00:31:31.08+00:09:41.07Detail
12. Kloboučková MichaelaBrno#29#00:36:23.86+00:14:33.85Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz