Oficiální Výsledková listina Karlštejnská 9
30. 8. 2015

hlavní 9 km Kategorie Z18-34

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Plochová DominikaOB Kotlářka#41#00:40:53Detail
2. Hrušovská EvaEasy Go Run#36#00:43:41+00:02:48.86Detail
3. Nebřenská ClaudiaPraha 8#118#00:44:32+00:03:39.86Detail
4. Frantová AndreaLOKO Beroun#109#00:45:55+00:05:02.86Detail
5. Strnadová AlenaHobluj!#31#00:47:28+00:06:35.86Detail
6. Pivoňková EvaRožnov pod Radhoštěm#108#00:50:33+00:09:40.86Detail
7. Jahelková JanaNové Strašecí#117#00:52:43+00:11:50.86Detail
8. Zdvořáčková ZuzanaPraha#127#00:52:46+00:11:53.86Detail
9. Houšková PetraJílové u Prahy#32#00:54:47+00:13:54.86Detail
10. Sakacova StanislavaBeroun#119#00:56:45+00:15:52.86Detail
11. Kukučová AnnaChomutov#15#00:57:10+00:16:17.86Detail
12. Fleková LucieKladno#129#00:57:40+00:16:47.86Detail
13. Münbergerová BlankaSDH Liteň#34#00:59:45+00:18:52.86Detail
14. Růžičková MarkétaZdice#120#01:01:15+00:20:22.86Detail
15. Bláhová BarboraKarlštejn#1#01:05:34+00:24:41.86Detail
16. Pázlerová IlonaKarlštejn#44#01:05:34+00:24:41.86Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz