Oficiální Výsledková listina Zimní běh Litní a zámeckým parkem
16. 1. 2016

běh pro zdraví

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Švejnohová EvaZŠ Bohutín#3#00:12:57Detail
2. Karasová BarboraInternet Pb#11#00:13:21+00:00:24Detail
3. Petriláková Anežka RozárieLoko Beroun#25#00:13:22+00:00:25Detail
4. Franěk TomášFraněk Team#29#00:13:34+00:00:37Detail
5. Petrilák Matouš#13#00:13:36+00:00:39Detail
6. Vačkář JanŠtěchovice#28#00:13:41+00:00:44Detail
7. Smetanová AnetaLoko Beroun#26#00:13:48+00:00:51Detail
8. Smetana MichalSmetana Team#27#00:13:49+00:00:52Detail
9. Fraňková NatálieFraněk Team#30#00:13:51+00:00:54Detail
10. Klimentová KristýnaLoko Beroun#31#00:14:05+00:01:08Detail
11. Švejnoha OndřejZŠ Rožmitál pod Třemšínem#4#00:14:36+00:01:39Detail
12. Karasová AnnaTeam Internet Pb#10#00:15:37+00:02:40Detail
13. Karas AdamGymnázium Legionářů#9#00:16:01+00:03:04Detail
14. Bejček MichalSK Sporting Příbram#2#00:16:12+00:03:15Detail
15. Zítek MartinDominikální Paseky#21#00:17:04+00:04:07Detail
16. Kaštánková JanaBěleč#15#00:17:16+00:04:19Detail
17. Štrosová AlicePraha 6#14#00:17:22+00:04:25Detail
18. Munzbergerová BlankaSDH Liteň#18#00:17:22+00:04:25Detail
19. Křiková MichaelaLiteň#23#00:17:25+00:04:28Detail
20. Šeniglová KateřinaLiteň#16#00:17:25+00:04:28Detail
21. Vačkářová AndreaŠtěchovice#12#00:17:42+00:04:45Detail
22. Toth MichalHodyně#6#00:18:37+00:05:40Detail
23. Tothová LenkaHodyně#7#00:18:37+00:05:40Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz