Oficiální Výsledková listina Bobovka CUP Tanvald
30. 7. 2016

II. kolo Kategorie MASTER MUŽI – JUNIOR (15-21 let)

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Pala PetrDH-FR Racing Tanvald#12#00:01:03.29Detail
2. Reinl Pavelnejlevnejsimotorky.cz#1#00:01:05.16+00:00:01.86Detail
3. Ulman Pavelneuvedeno#8#00:01:06.07+00:00:02.77Detail
4. John Marekneuvedeno#9#00:01:06.86+00:00:03.56Detail
5. Cihelka Lukášdookie bike shop#2#00:01:07.01+00:00:03.71Detail
6. Krásl Tomášneuvedeno#10#00:01:07.31+00:00:04.01Detail
7. Janota TomášEleven sportswear#4#00:01:09.32+00:00:06.02Detail
8. Štěpánek Janneuvedeno#11#00:01:14.62+00:00:11.32Detail
9. Sunegh MartinTJ Měchenice#5#00:01:15.89+00:00:12.59Detail
10. Bak DominikDOOKIE BIKE TEAM#7#00:01:21.45+00:00:18.15Detail
11. Kos Jakub#6#00:14:15.21+00:13:11.91Detail
12. Matoušek MatějGarage Crew#3#00:16:09.74+00:15:06.44Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz