Oficiální Výsledková listina Zimní běh Litní a zámeckým parkem
21. 1. 2017

hlavní Kategorie M40-49


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Rosol Jiříloko beroun#48#00:27:5600:13:55.9200:13:59.97Detail
2. Kupidlovský DanielStodůlky#102#00:28:12+00:00:1600:13:54.4500:14:17.21Detail
3. Sládeček JakubSenešnice#54#00:32:36+00:04:4000:15:52.5700:16:42.44Detail
4. Scheu HaraldLMB#107#00:32:53+00:04:5700:16:41.8200:16:10.36Detail
5. Skalička JiříPříbram#52#00:33:12+00:05:1600:16:10.9200:17:00.73Detail
6. Pejša Jansmí být prázdné#44#00:33:44+00:05:48Detail
7. Mejzr DušanVeverky#40#00:34:03+00:06:07Detail
8. Bejček MichalSK BEJKOVO#4#00:34:19+00:06:23Detail
9. Dušek RostislavDataLine#9#00:35:17+00:07:2100:17:18.7100:17:57.42Detail
10. Kareš MartinVižina#32#00:35:36+00:07:40Detail
11. Hřídel RadekPříbram#106#00:36:36+00:08:4000:18:25.5200:18:10.43Detail
12. Šolc JanŠolc Team#61#00:36:46+00:08:50Detail
13. Řeháček MichaelBEFIT Příbram#49#00:36:48+00:08:52Detail
14. Procházka JiříBTK EURO BIKE Praha#45#00:36:53+00:08:5700:18:18.4700:18:33.61Detail
15. Vávra PavelVorvani#73#00:36:59+00:09:0300:18:06.7300:18:51.70Detail
16. Hodač VladimírKrálův Dvůr#18#00:38:35+00:10:39Detail
17. Batulka MartinPunkTrail#2#00:43:04+00:15:08Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz