Oficiální Výsledková listina Hornettlon 2017
17. 6. 2017

Kvadriatlon jednotlivci Kategorie K muži

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníD1koloD2brusleD3běh
1. Jirák KarelTEMPISH inline#215#01:35:53.2700:10:11.8700:00:52.3000:40:40.6400:01:47.3700:21:28.6600:01:00.6700:19:51.73Detail
2. Dvořan StanislavTriatlon Hrádek nad Nisou#208#01:43:01.88+00:07:08.6000:07:44.8700:00:39.6000:41:25.7900:01:30.8000:30:35.3200:00:53.0800:20:12.41Detail
3. Chaloupka PřemyslEXIT TEAM#213#01:45:50.05+00:09:56.7700:10:10.9600:01:14.7700:43:29.7300:01:26.0300:25:30.7300:01:02.0400:22:55.76Detail
4. Krajcigr Jan#219#01:47:03.21+00:11:09.9300:08:14.0100:01:19.2100:47:55.6400:01:43.4500:26:15.4900:01:04.2400:20:31.13Detail
5. Németh MiloňXDK.CZ#242#01:48:21.62+00:12:28.3400:09:07.8900:00:47.7500:44:50.6200:01:32.2400:30:03.1500:01:03.0900:20:56.85Detail
6. Janeček PetrHejvy's Intimmate Team#250#01:49:53.36+00:14:00.0800:08:50.0000:02:05.1900:44:23.7900:02:52.4000:30:14.1300:00:53.7800:20:34.05Detail
7. Flak DavidKellys Bikeranch#245#01:49:56.78+00:14:03.5000:08:47.1200:00:55.2900:47:40.6800:01:30.7100:29:39.6900:01:01.4600:20:21.80Detail
8. Pleva ZdeněkTeam Česká Tlama#232#01:50:01.08+00:14:07.8000:09:48.1400:01:25.1200:46:12.8700:01:28.0800:28:35.8900:00:58.6300:21:32.31Detail
9. Stupka PatrikAC Česká Lípa#241#01:51:53.78+00:16:00.5000:09:17.8500:01:29.9300:46:23.7900:01:59.9300:29:21.0200:00:53.5700:22:27.66Detail
10. Horák MartinMladá Boleslav#210#01:52:45.11+00:16:51.8300:09:22.7100:01:34.6000:48:22.9700:01:57.7000:24:56.0200:01:32.5800:24:58.50Detail
11. Hrouda ŠtěpánPivní Liga Jablonec#211#01:54:42.13+00:18:48.8500:09:02.1600:01:25.9600:48:00.8400:02:12.7500:30:18.9200:01:22.1700:22:19.29Detail
12. Hanák PetrORVO#209#01:56:36.42+00:20:43.1400:09:47.5500:03:10.1900:50:31.1400:01:36.1300:26:02.4400:01:31.9800:23:56.97Detail
13. Dušek JiříSki aBike Club Radotín#111#01:57:37.42+00:21:44.1400:09:39.6000:01:40.1500:46:49.9000:02:42.5200:31:16.6600:01:41.1100:23:47.44Detail
14. Stejskal RomanORVO#248#01:59:06.48+00:23:13.2000:09:47.0200:01:34.9000:49:41.3000:02:30.9000:32:05.3800:01:12.0700:22:14.88Detail
15. Laušman Jakub#223#01:59:47.37+00:23:54.0900:08:41.8700:01:38.7300:48:09.0200:02:14.5400:32:39.5200:01:02.3600:25:21.31Detail
16. Kroulík JiříPRAM Consulting#220#02:03:18.68+00:27:25.4000:09:12.9600:01:39.4500:51:28.1100:01:32.9500:35:16.7100:01:01.0500:23:07.41Detail
17. Švejda RomanIronROMAN.cz#236#02:04:19.73+00:28:26.4500:08:42.4700:02:42.0300:52:44.4400:01:31.8900:30:00.5000:01:08.2900:27:30.09Detail
18. Weinert PavelApache2701#239#02:07:13.27+00:31:19.9900:11:19.4700:02:40.8900:50:36.2900:02:30.6000:32:35.8300:01:29.7800:26:00.38Detail
19. Červený Michal#205#02:08:54.21+00:33:00.9300:11:01.9900:02:31.2200:52:33.4100:01:37.9800:33:37.0200:01:07.2500:26:25.30Detail
20. Šihavý JanSBK Teplice#244#02:09:03.78+00:33:10.5000:10:02.1300:02:40.6100:51:28.4100:39:29.9100:25:22.70Detail
21. Fridrichovský MirekSbK Teplice#246#02:09:24.51+00:33:31.2300:10:47.3600:01:25.6700:54:47.8000:02:28.4500:34:08.7800:01:19.3200:24:27.10Detail
22. Ludvík MartinAteam#225#02:10:04.22+00:34:10.9400:10:16.1100:01:57.1800:52:27.2100:01:47.0400:16:28.4100:00:07.9800:16:54.37Detail
23. Mathauser JiříPretoria#227#02:16:21.20+00:40:27.9200:11:41.0500:03:18.9500:51:52.6800:01:39.2200:41:07.0800:01:29.2400:25:12.95Detail
24. Suchánek Martin#235#02:16:39.13+00:40:45.8500:09:40.9700:03:40.7800:53:09.4600:02:34.3000:35:20.2700:01:14.1100:30:59.22Detail
25. David OndrejAvast#206#02:20:18.54+00:44:25.2600:11:13.5200:03:07.4200:53:58.2500:02:46.7000:33:49.5900:01:43.1400:33:39.90Detail
26. Březina Anton#204#02:20:20.02+00:44:26.7400:11:25.5600:02:48.9401:00:05.4200:02:06.5500:36:06.1700:02:10.0100:25:37.35Detail
27. Boček Lukáš#202#02:20:50.50+00:44:57.2200:11:08.0800:02:07.7500:55:05.4300:03:26.3100:35:26.6300:01:57.5600:31:38.71Detail
28. Adamec PetrSbK Teplice#201#02:28:44.32+00:52:51.0400:10:37.6600:02:09.9300:54:28.2600:03:40.6700:45:48.7500:02:35.8600:29:23.17Detail
29. Pokorný Marek#233#02:31:52.90+00:55:59.6200:11:16.7200:03:06.1200:58:42.0000:03:30.6500:39:41.9900:02:32.1000:33:03.30Detail
30. Linhart MatějA-team#247#02:38:24.07+01:02:30.7900:09:04.9700:01:48.0501:17:42.5400:01:34.5700:38:48.0700:01:40.0500:27:45.78Detail
31. Novák David#243#02:42:42.19+01:06:48.9100:10:09.2300:02:26.1501:17:51.8400:03:10.5900:39:38.9900:01:43.4100:27:41.94Detail
32. Brabec TomášNový Bor#203#02:45:28.19+01:09:34.9100:14:32.0700:03:00.3201:04:48.3000:04:12.7100:37:51.5200:03:21.7200:37:41.50Detail
DNF Srbecký Václav#240#00:00:12.5500:14:43.5200:03:41.9601:52:56.5300:12:50.2900:01:21.79Detail
DNS Tříska JaroslavVSK Humanita Praha#237#Detail
DNS Leperlier Timothée#224#Detail
DNS Kolar David#218#Detail
DNS Kafka JiříSbK Tepluce, odloučené pracoviště Děčín ...#216#Detail
DNS Huml Jaroslav#212#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz