Oficiální Výsledková listina Čendův Běh v Petrově 83. ročník
1. 4. 2018

muži 12 km

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Pechek PetrKerteam#188#00:44:39Detail
2. Vodička JosefTJ Zentiva#17#00:52:14+00:07:35.70Detail
3. Gladiš David#185#00:53:56+00:09:17.70Detail
4. Pulec KarelAC Letná#132#00:54:27+00:09:48.70Detail
5. Balek Bronislav#51#00:55:16+00:10:37.70Detail
6. Šnajdr MartinLokomotiv Robousy#139#00:56:52+00:12:13.70Detail
7. Hotový IvoFakeer Team#127#00:58:30+00:13:51.70Detail
8. Tyllner DavidT-Team#65#01:01:31+00:16:52.70Detail
9. Čeřovský Pavel#186#01:04:14+00:19:35.70Detail
10. Stejskal JanTransbrody#176#01:06:16+00:21:37.70Detail
11. Muráň Benjamín#74#01:08:25+00:23:46.70Detail
12. Dufek Jakub#73#01:09:05+00:24:26.70Detail
13. Mareček Petr#24#01:09:15+00:24:36.70Detail
14. Chvosta Adam#187#01:10:15+00:25:36.70Detail
15. Wohlmuth OtakarBikepark Hradištko #sXs#110#01:10:21+00:25:42.70Detail
16. Marek Libor#72#01:16:05+00:31:26.70Detail
17. Procházka JiříAtipic#44#01:21:29+00:36:50.70Detail
18. Štverák Martin#70#01:29:09+00:44:30.70Detail
DNF Bříza František#105#DNF Detail
DNS Bálek BronislavTJ SOKOL LIONS#0#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz