Výsledková listina OC GALERIE TEPLICE zimní trail show Teplický půlmaraton
28. 12. 2018

Běh 11 km Kategorie ženy

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Kršová MichaelaÚstí nad Labem#83#01:01:35Detail
2. Václavová Magdalena Plzeň #69#01:06:32+00:04:57Detail
3. Sikorová LenkaMusher klub JCC#51#01:08:19+00:06:44Detail
4. Hlavsová OlaÚstí nad Labem#14#01:13:28+00:11:53Detail
5. Dufkova NikolTeplice#8#01:13:49+00:12:14Detail
6. Podzimková MarkétaPerštejn#43#01:14:35+00:13:00Detail
7. Motvičková KristýnaLouny#78#01:14:44+00:13:09Detail
8. Řezníčková AnetaPraha#50#01:14:44+00:13:09Detail
9. Tipltová Anna#148#01:21:51+00:20:16Detail
10. Klimešová Vladimíra Modlany#24#01:28:46+00:27:11Detail
11. Plašilová LenkaZnojmo#41#01:33:32+00:31:57Detail
12. Marcikánová Michaela Žatec#35#02:17:41+01:16:06Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz