Výsledková listina OC GALERIE TEPLICE zimní trail show Teplický půlmaraton
28. 12. 2018

Běh 20 km Kategorie ženy


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Musilová Dagmar Jílové #77#01:35:30Detail
2. Berrouche LenkaUSK Provod#3#01:35:33+00:00:03Detail
3. Proňková PetraTeplice#45#01:51:57+00:16:27Detail
4. Mrnková VěraBK Louny#36#01:55:37+00:20:07Detail
5. Baierlová Aneta Žatec #1#02:24:44+00:49:14Detail
DNS Vávrů IvanaTJ VTŽ Chomutov#60#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz