Oficiální Výsledková listina Cross Country Řež
8. 9. 2018

Nejmenší odrážedla


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Havel EliášADASTRA Sokol Veltěž#19#00:01:48.57Detail
2. Johánek VojtěchBSK cyklomarket junior #27#00:02:20.17+00:00:31.60Detail
3. Studnička Štěpán BSK Racing Juniors#2#00:02:23.21+00:00:34.64Detail
4. Cingroš Ivan SebastianObříství#4#00:03:07.79+00:01:19.22Detail
5. Chmelíková Helena#13#00:03:43.04+00:01:54.47Detail
6. Bílek MichalBášť#14#01:32:23.66+01:30:35.09Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz