Průběžná Výsledková listina Wild Monkey Challenge Praha
3. 11. 2019

Elite


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta1
1. Krejčí PavelPlzeň#13#00:03:44.1600:03:44.16Detail
2. Hanyk LukášChallenger#14#00:04:44.19+00:01:00.0300:04:44.19Detail
3. Novák Lukáš Sweep OCR Team #6#00:05:32.27+00:01:48.1100:05:32.27Detail
4. Snopko DavidOhnišťany#5#00:07:17.14+00:03:32.9800:07:17.14Detail
5. Zmítko JanHasiči Zdiby#17#00:09:38.88+00:05:54.7200:09:38.88Detail
6. Svoboda MartinSpartan Gym#9#00:13:54.15+00:10:09.9900:13:54.15Detail
7. Branko MatúšSowa Gym#7#00:14:49.26+00:11:05.1000:14:49.26Detail
DQ Malčík VojtěchPraha#2#DQ 00:09:36.24Detail
DQ Makový JurajSportovo herny a outdoorový klub SHOK#10#DQ 00:06:58.06Detail
DQ Rybenský DavidBalance Klub Brumlovka#11#DQ 00:09:39.94Detail
DQ Mravec LukášBadín#8#DQ 00:09:22.62Detail
DQ Janoušek PetrGladiators#4#DQ 00:10:53.36Detail
DQ Mocik AntonínBalance Klub Brumlovka#12#DQ 00:13:11.07Detail
DQ Lomnická TerezaChallenger#15#DQ 00:14:56.97Detail
DQ Badalíková LucieBARBARIAN EXTREME TEAM#3#DQ Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz