Oficiální Výsledková listina Český kros Landštejn
13. 3. 2022

Kros Střední Kategorie muži

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Jelínek Jakub#1001#01:04:48Detail
2. Hrádek DavidPČR Nová Bystřice#1007#01:07:10+00:02:22.81Detail
3. Musil JaroslavPLNEJ PUPEK CB#1026#01:16:47+00:11:59.81Detail
4. Zejda Vojtěch#1012#01:17:40+00:12:52.81Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz