Oficiální Výsledková listina Český kros Hotel Ostrov Labské pískovce
3. 4. 2022

Kros střední Kategorie muži


Notice: Undefined index: level in /home/www/irontime.cz/www/irontime.cz/a/function/show.php on line 12
#Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1.SolilPavelVysoké Mýto#1034#01:24:33Detail
2.JilgPetr#běhámzaUkrajinu#1047#01:24:43+00:00:09Detail
3.PilekJakubA&K SweetHome#1041#01:25:02+00:00:28Detail
4.JurekJiříPraha Klánovice#1038#01:26:28+00:01:54Detail
5.DiartTomáš Česká Lípa #1049#01:30:57+00:06:23Detail
6.KremlaTomášPredator workout / STG Děčín #1036#01:31:40+00:07:06Detail
7.Šimík Pavel Běžci Chomutov#1021#01:35:22+00:10:48Detail
8.KutinaOndřejPetrovice#1023#01:37:02+00:12:28Detail
9.Urbánek ROMAN CHLUMEC #1030#01:41:40+00:17:06Detail
10.HamršmídJanKlub Larse Heletaga#1037#01:44:42+00:20:08Detail
11.AberlePetrOCRUNITED#1051#01:44:55+00:20:21Detail
12.PavlataJosefSTRG Dečín#1053#01:53:25+00:28:51Detail
13.KytýrPavelSTG Teplice#1033#01:54:24+00:29:50Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz | DNS = Did Not Start = Nestartoval/a | DNF = Did Not Finish = Nedokončil/a | DQ, DSQ = Disqualified = Diskvalifikace

Stáhnout CSV | CSV Český Běh | CSV Actigo