Oficiální Výsledková listina Český kros Hotel Ostrov Labské pískovce
3. 4. 2022

Kros Ultra 45 km Kategorie muži

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Roško DanielBrno#1001#04:09:41Detail
2. Malý JiříPraha 6#1007#04:30:18+00:20:37Detail
3. Bicelli Raphael#1006#04:36:29+00:26:48Detail
4. Kalenský PavelSUL Ústí nad Labem#1004#05:00:25+00:50:44Detail
5. Ženíšek RadekAtletika Doksy#1005#05:52:17+01:42:36Detail
6. Turzynski Michael100 Marathon Club#1003#07:09:44+03:00:03Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz | DNS = Did Not Start = Nestartoval/a | DNF = Did Not Finish = Nedokončil/a | DQ, DSQ = Disqualified = Diskvalifikace

Stáhnout CSV | CSV Český Běh | CSV Actigo