Oficiální Výsledková listina Mělnický okruh Moto
1. 6. 2019

Motorky 125 I.

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Pták JaroslavČZ Pauer#3#00:02:10.14
02:12, 02:11, 02:10, 02:10, 02:10, 02:10, Detail
2. Kolář JiříJawa JT#50#00:02:17.21+00:00:07.06
02:52, 02:21, 02:18, 02:19, 02:17, 02:17, 02:18, Detail
3. Čížek JiříČZ#15#00:02:18.04+00:00:07.89
02:44, 02:18, Detail
4. Dvořák FrantišekFAD 125#68#00:02:20.94+00:00:10.79
02:20, 02:21, 02:21, Detail
5. Rameš JiříČZ#2#00:02:24.70+00:00:14.55
02:43, 02:29, 02:27, 02:27, 02:24, 02:28, 02:31, Detail
6. Jindra RomanAspes Yuma#62#00:02:31.51+00:00:21.36
02:55, 02:34, 02:34, 02:36, 02:35, 02:31, Detail
7. Mrhálek JaroslavBenelli#225#00:02:40.39+00:00:30.24
02:55, 02:46, 02:43, 02:52, 02:40, 02:45, Detail
8. Sedláček ZdeněkČZ#4#00:03:23.70+00:01:13.55
03:23, 42:33, Detail
9. Matoušek JosefČZ#57#00:51:48.45+00:49:38.30
51:48, Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz