Oficiální Výsledková listina Mělnická jizerská 50
15. 6. 2019

rozběh 1

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Melichar VladimírLuigi Cocotti#122#00:02:50.0300:01:23.7700:01:26.26Detail
2. Rudy TomášStick Tozzi#30#00:03:08.33+00:00:18.2900:01:31.2000:01:37.13Detail
3. Kohout DavidZepelin#5#00:03:21.10+00:00:31.0600:01:43.5800:01:37.51Detail
4. Smolík LukášZlosyn#4#00:03:35.04+00:00:45.0000:01:45.1800:01:49.86Detail
5. Raukner PetrVolejbal Mělník#19#00:03:49.25+00:00:59.2100:02:05.6900:01:43.56Detail
6. Bek JanMělník Spalovna#79#00:04:33.39+00:01:43.3500:02:21.9100:02:11.47Detail
7. Lanková BarboraZepelin#6#00:04:42.61+00:01:52.5700:02:20.5600:02:22.04Detail
8. Zatloukal Standa#11#00:04:44.55+00:01:54.5100:01:59.4000:02:45.15Detail
9. Choura JanLitoměřice#9#00:05:09.63+00:02:19.5900:02:35.2600:02:34.37Detail
10. Čvančar MartinZepelin#7#00:05:10.71+00:02:20.6700:02:28.5000:02:42.20Detail
11. Havlík PetrZepelin#8#00:05:17.38+00:02:27.3400:02:26.0700:02:51.30Detail
12. Zachar Ilja#70#00:05:21.35+00:02:31.3100:02:45.7900:02:35.55Detail
13. Steinz Adam#69#00:06:00.15+00:03:10.1100:02:58.8600:03:01.29Detail
14. Kupka Chozé JosefLitoměřice#23#00:06:09.59+00:03:19.5500:02:49.5600:03:20.02Detail
15. Černý IvanMělník#125#00:06:48.00+00:03:57.9600:03:46.7800:03:01.21Detail
16. Černý VítMělník#43#00:06:49.81+00:03:59.7700:03:47.7800:03:02.03Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz