Oficiální Výsledková listina Teplýšovický běh 2020
13. 9. 2020

Běh přes rozhlednu Špulka 12 km Kategorie ženy

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Adamcová AndreaBěžíme za Vlašim#1251#00:58:53Detail
2. Suchá JanaTJ Jiskra Zruč n. Sázavou#1228#00:59:27+00:00:34Detail
3. Zradickova IvaKounice#1235#01:03:00+00:04:07Detail
4. Selnerova LucieNakládačky#1225#01:04:50+00:05:57Detail
5. Petrásková NikolTJ Jiskra Zruč n. Sázavou#1221#01:08:54+00:10:01Detail
6. Mrázková MichaelaDivišov#1219#01:10:47+00:11:54Detail
7. Doskočilová Vendula Praha 11#1206#01:11:38+00:12:45Detail
8. Přibylová MonikaNakládačky#1224#01:13:20+00:14:27Detail
9. Holoubková Šárka#1212#01:15:27+00:16:34Detail
10. Dvořáková AdélaJdu běhat#1209#01:16:35+00:17:42Detail
11. Suchomelová HelenaJdu běhat#1229#01:22:34+00:23:41Detail
DNF Vnoučková MonikaBenešov#1234#Detail
DNF Zárubvá KarolínaNW Petrak#1237#Detail
DNS Holková TerezaPraha#1211#Detail
DNS Štěpánková MartinaJdu běhat#1231#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz | DNS = Did Not Start = Nestartoval/a | DNF = Did Not Finish = Nedokončil/a | DQ, DSQ = Disqualified = Diskvalifikace

Stáhnout CSV | CSV Český Běh | CSV Actigo