Oficiální Výsledková listina Kramolínské peklo
5. 9. 2020

60 km Kategorie ME 60-69

#Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta1234
1.RaševEugenAxon Sport#52#01:51:3300:27:54.7700:27:48.5200:27:52.4600:27:56.39Detail
2.JankoEmilAxon#16#01:52:15+00:00:4200:27:47.6800:27:55.5800:27:53.4600:28:37.56Detail
3.KlabouchJanAC Sparta cycling akademy#25#02:00:41+00:09:0800:30:25.4300:29:30.8700:30:39.4800:30:04.46Detail
4.MajerKarelCk Kramolín#34#02:06:51+00:15:1800:31:33.6300:29:46.4700:30:51.3100:34:39.18Detail
5.KalousekJosefCykloservis Malát#24#02:10:18+00:18:4500:32:21.3200:31:53.0200:32:43.9900:33:18.78Detail
6.PeltanZdeněkcyklo jiřička#45#02:13:16+00:21:4300:34:19.4200:32:01.6800:32:06.6100:34:47.35Detail
7.VopatJanDiablo sport CK#77#02:15:08+00:23:3500:34:18.4000:32:13.7800:33:10.3500:35:24.69Detail
8.JiříkZdeněkBikesport Mohelnice#22#00:00:00+-01:51:300:34:46.0800:32:55.0300:34:07.86Detail
9.ŠeflJosefAxon Sport Team#63#00:00:00+-01:51:300:36:50.4200:34:38.3300:35:40.93Detail
10.KobylkaPetrCK STAVMAL#27#00:00:00+-01:51:300:38:33.1500:37:01.2000:38:58.67Detail
11.JůzaMildaCykloservis Malát#23#00:00:00+-01:51:300:40:27.3400:37:32.9200:37:53.57Detail
12.ŠimonMilanCykloservis Malát#65#00:00:00+-01:51:300:52:21.1900:47:28.1500:49:50.79Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz | DNS = Did Not Start = Nestartoval/a | DNF = Did Not Finish = Nedokončil/a | DQ, DSQ = Disqualified = Diskvalifikace

Stáhnout CSV | CSV Český Běh | CSV Actigo