Oficiální Výsledková listina motocross cup Kostelec nad Černými lesy 2021 podzim - 2. jízda
4. 9. 2021

děti 65 cm

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaPočet kolBodyPoslední
1. Petrů Matěj#6#00:09:39.63600:09:39
01:54, 01:33, 01:32, 01:34, 01:33, 01:31, Detail
2. Krejza Vojtěch#179#00:09:41.32+00:00:01.68600:09:41
01:48, 01:33, 01:32, 01:34, 01:37, 01:33, Detail
3. Rudolf Daniel#3#00:09:54.19+00:00:14.55600:09:54
01:46, 01:41, 01:33, 01:37, 01:37, 01:37, Detail
4. Konečný Daniel#24#00:09:56.62+00:00:16.98600:09:56
01:51, 01:35, 01:34, 01:37, 01:36, 01:41, Detail
5. Nevole Jan#575#00:10:47.68+00:01:08.04600:10:47
02:04, 01:44, 01:44, 01:44, 01:44, 01:46, Detail
6. Čihák Denis#10#00:11:17.62+00:01:37.98600:11:17
02:12, 01:47, 01:47, 01:49, 01:47, 01:53, Detail
7. Mikuláš Jelínek#18#00:12:07.89+00:02:28.25600:12:07
02:00, 01:41, 01:37, 01:41, 01:43, 03:24, Detail
8. Kodžamanov Jan#69#+500:10:00
02:35, 01:55, 01:48, 01:52, 01:49, Detail
9. Teml Tobiáš#28#+500:10:04
02:31, 01:56, 01:49, 01:56, 01:49, Detail
10. Kozderka Matěj#137#+500:10:13
02:16, 01:51, 01:51, 01:49, 02:24, Detail
11. Scheder Matěj#259#+500:10:34
02:29, 01:57, 02:02, 02:02, 02:02, Detail
12. Černík Josef#99#+500:10:50
02:28, 01:59, 02:10, 02:08, 02:02, Detail
13. Pešková Jitka#177#+500:11:07
02:33, 01:58, 02:29, 02:00, 02:06, Detail
14. Soukup Jan#747#+500:12:34
02:11, 01:54, 02:08, 01:56, 04:23, Detail
Štěrba Václav#1#0
Detail
Kapušík Michal#29#0
Detail
Barák Ondřej#47#0
Detail
Džoudy Ševčík Jan#62#0
Detail
Linek Nikolas#66#0
Detail
Dejlová Tereza#68#0
Detail
Turek Jakub#191#0
Detail
Stuchlík Samuel#222#0
Detail
Kolář Štěpán#857#0
Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz