Oficiální Výsledková listina Plzeňská třicítka, dvacítka a maraton na dráze
19. 11. 2016

maraton

Plzeň-Skvrňany, Atletický stadion města Plzně

9.ročník dvacítky, třicítky, 7. ročník maratonu
Pořadatel: SC MARATHON PLZEŇ, z.s.
Ředitel závodu: Ing. Vlastimil Šroubek
Poznámka: 6 °C, zataženo, déšť, vítr 1,5 m/s


Notice: Undefined index: level in /home/www/irontime.cz/www/irontime.cz/a/function/show.php on line 12
#Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1.JurášJanVegan runners Strakonice#5#02:54:25.00
Detail
2.RokosLukášJiskra Třeboň#8#03:08:20.00+00:13:55.00
Detail
3.ŠarlingerIvanSC MARATHON PLZEŇ, z.s.#10#03:14:04.00+00:19:39.00
Detail
4.FriedlTomáš321 start#2#03:16:17.00+00:21:52.00
Detail
5.KUCKOMiroslavLiberec#4#03:32:38.00+00:38:13.00
Detail
6.FürbachMartinStrakonice#12#03:36:40.00+00:42:15.00
Detail
7.AulíkPavelPlzeň#16#03:50:05.00+00:55:40.00
Detail
8.JančářStanislavMK Seitl Ostrava#6#04:03:54.00+01:09:29.00
Detail
9.UlmaTomášPraha#7#04:06:45.00+01:12:20.00
Detail
10.BrožMilandTest#9#04:10:26.00+01:16:01.00
Detail
11.HladikJiriPraha#39#04:11:11.00+01:16:46.00
Detail
12.PucholtJiříTJ Sokol Unhošť#13#04:23:15.00+01:28:50.00
Detail
13.SúkeníkJiříRokycany#3#04:25:53.00+01:31:28.00
Detail
14.KosteleckýIvanMoravská Třebová#15#04:45:56.00+01:51:31.00
Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz | DNS = Did Not Start = Nestartoval/a | DNF = Did Not Finish = Nedokončil/a | DQ, DSQ = Disqualified = Diskvalifikace

Stáhnout CSV | CSV Český Běh | CSV Actigo