Výsledková listina Kros Zdiby Klecany
18. 6. 2022

hlavní závod Kategorie M40-59

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Kupidlovský DanielPraha#46#00:28:30Detail
2. Chyba Jiřínutrend specialized#33#00:30:03+00:01:33.19Detail
3. Holkup TomášSDH Klecany#30#00:31:06+00:02:36.19Detail
4. Friš Michal#7#00:36:17+00:07:47.19Detail
5. Šedivý PetrZdiby#17#00:46:27+00:17:57.19Detail
DNF Baier MilanZdiby#12#Detail
DNF Valenta MichalPraha 1#40#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz