Oficiální Výsledková listina Běh pro ZOO Praha
23. 4. 2017

10 km Kategorie ženy

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Churaňová RadkaTJ Lokomotiva Trutnov#481#00:38:01Detail
2. Randáková Hanka#714#00:38:38+00:00:37Detail
3. Hejná Anna-MarieSilvini Madshus team#698#00:42:56+00:04:55Detail
4. Šedivá Lenka#719#00:44:52+00:06:51Detail
5. Mrázková KristinaČeský Krumlov#725#00:45:36+00:07:35Detail
6. Šuldesová Andrea#444#00:46:51+00:08:50Detail
7. Grossmanová GábinaRozběháme Teplice a okolí#455#00:47:48+00:09:47Detail
8. Staropražská Barbora#644#00:48:12+00:10:11Detail
9. Břízová Lenka#406#00:49:13+00:11:12Detail
10. Foralová MichaelaBáječné ženy v běhu#448#00:49:22+00:11:21Detail
11. Ospalíková LucieLitoměřice#588#00:49:32+00:11:31Detail
12. Mojdlová KateřinaKlecany#566#00:50:07+00:12:06Detail
13. Cingrošová AliceOsmička#414#00:50:44+00:12:43Detail
14. Hromádková PetraAutoleasing#478#00:51:07+00:13:06Detail
15. Skřivanová AnežkaChlapský klub a alkoholičky#639#00:51:32+00:13:31Detail
16. Pfeiferová Andrea#602#00:51:33+00:13:32Detail
17. Nováková MartinaŘíčany#581#00:51:42+00:13:41Detail
18. Knapová RadkaPraha#511#00:51:43+00:13:42Detail
19. Fiedlerová KláraKorateam#446#00:52:02+00:14:01Detail
20. Nesnídalová AndreaPraha 3#575#00:52:26+00:14:25Detail
21. Malinská Helena#547#00:52:30+00:14:29Detail
22. Gordulicová IvetaHP#454#00:53:10+00:15:09Detail
23. Píšová Jana2 extremisti#604#00:53:49+00:15:48Detail
24. Štefanová LuciePříbram#664#00:53:56+00:15:55Detail
25. Hillayová DanielaRS Centrum VFN#469#00:53:57+00:15:56Detail
26. Barbier KateřinaHP#387#00:54:27+00:16:26Detail
27. Šiftová KateřinaMladá Boleslav#655#00:54:28+00:16:27Detail
28. Pniowski Kristýna#607#00:54:34+00:16:33Detail
29. Brabcová Radmila#399#00:54:39+00:16:38Detail
30. Hrázská VeronikaVKL Lysá nad Labem#477#00:54:55+00:16:54Detail
31. Jírová Monika#496#00:55:00+00:16:59Detail
32. Hanušová Lenka#462#00:55:01+00:17:00Detail
33. Černá TerezaPraha#422#00:55:07+00:17:06Detail
34. Potecka PatriciaŽilina#613#00:55:15+00:17:14Detail
35. Hasovschi CarmenHP#464#00:55:23+00:17:22Detail
36. Hlůžová Ivamělnické dámy#470#00:55:35+00:17:34Detail
37. Jiráčková KarolínaSestry Williamsovy#492#00:55:38+00:17:37Detail
38. Trková Marie#680#00:55:48+00:17:47Detail
39. Tomešková LuciaBreberky#676#00:55:50+00:17:49Detail
40. Bláhová Zuzanaokdorty.cz#394#00:55:55+00:17:54Detail
41. Pařízková IvetaRoztoky#595#00:56:00+00:17:59Detail
42. Jiráňová Tamaramělnické dámy#493#00:56:12+00:18:11Detail
43. Nováková Eliška#548#00:56:12+00:18:11Detail
44. Havlínová DanaJdu Běhat#466#00:56:17+00:18:16Detail
45. Marcela CézováVK Lysá#550#00:56:23+00:18:22Detail
46. Lotterová Andreamělnické dámy#546#00:56:24+00:18:23Detail
47. Bublová LucieBreberky#408#00:56:24+00:18:23Detail
48. Deutsch MarcelaBěžouni z Klánovického lesa#431#00:56:31+00:18:30Detail
49. Kotyzova SvatavaTopMonks#522#00:56:47+00:18:46Detail
50. Zahradníková Veronika#701#00:56:48+00:18:47Detail
51. Navrátilová VeronikaBreberky#571#00:56:53+00:18:52Detail
52. Hamšíková MariePraha#459#00:57:10+00:19:09Detail
53. Veltruská KateřinaTJ GEOSAN GROUP#685#00:57:13+00:19:12Detail
54. Klocperková Veronika#508#00:57:18+00:19:17Detail
55. Nováková Alena#580#00:57:27+00:19:26Detail
56. Jírová SimonaPraha#497#00:57:32+00:19:31Detail
57. dědková dagmarSlaný#429#00:57:34+00:19:33Detail
58. Schreiberová ŠtěpánkaÚstí nad Labem#636#00:57:36+00:19:35Detail
59. Martincová TerezaYOLO#552#00:57:38+00:19:37Detail
60. Marešová TerezaAlkoland#551#00:57:44+00:19:43Detail
61. Blažková TerezaPraha#397#00:57:45+00:19:44Detail
62. Tachezy RuthŘevnice#672#00:57:56+00:19:55Detail
63. Kováčová Zuzana#523#00:58:04+00:20:03Detail
64. Tichá Hana#674#00:58:07+00:20:06Detail
65. Pospíšilová Jiřina#612#00:58:18+00:20:17Detail
66. Oulehlová JanaBeroun#590#00:59:00+00:20:59Detail
67. Ziková Renáta#709#00:59:02+00:21:01Detail
68. Hejnarová Marie#468#00:59:26+00:21:25Detail
69. Stejskalová PavlínaUFTALAND#647#00:59:27+00:21:26Detail
70. Kilimnik Justyna#507#00:59:31+00:21:30Detail
71. Dingová Michaela#432#00:59:39+00:21:38Detail
72. Řeřábková ViolaPraha#626#00:59:48+00:21:47Detail
73. Švejdová KateřinaJablonec nad Nisou#670#00:59:49+00:21:48Detail
74. Skalková PavlínaPraha#587#00:59:50+00:21:49Detail
75. Kosařová Jana#520#00:59:51+00:21:50Detail
76. Mikelová EvaBěžouni z Klánovického lesa#559#01:00:17+00:22:16Detail
77. Blažková KamilaPraha#395#01:00:54+00:22:53Detail
78. Zderadičková Barbora#705#01:01:11+00:23:10Detail
79. Doležalová MichaelaTýnec nad Sázavou#436#01:01:12+00:23:11Detail
80. Jindrová VěraHP#491#01:01:13+00:23:12Detail
81. Pitonakova AndreaHP#605#01:01:18+00:23:17Detail
82. Šobíšková Eva#661#01:01:25+00:23:24Detail
83. Neumannová LucieVelké Přílepy#577#01:01:26+00:23:25Detail
84. Zadáková Kristýna#699#01:01:45+00:23:44Detail
85. Příbáňová Vladislava#616#01:02:02+00:24:01Detail
86. Valentová Nikola#683#01:02:18+00:24:17Detail
87. Zachová JanaBáječné ženyv běhu#702#01:02:31+00:24:30Detail
88. Rychtecká MichaelaValašské Meziříčí#625#01:02:32+00:24:31Detail
89. Prokopova PetraTrutnov#614#01:03:47+00:25:46Detail
90. Jakabovicova Lucia#482#01:03:49+00:25:48Detail
91. Polášková ZuzanaLanškroun#610#01:04:17+00:26:16Detail
92. Brodská Kateřina#403#01:04:26+00:26:25Detail
93. Trepešová IvetaJdu Běhat#679#01:04:55+00:26:54Detail
94. Čermáková Miluše#421#01:05:02+00:27:01Detail
95. Pariová HanaPraha#593#01:05:35+00:27:34Detail
96. Pospíšilová Barbora#611#01:06:37+00:28:36Detail
97. Susková JanaPraha 8#652#01:06:44+00:28:43Detail
98. Dědková MartinaPraha 8#430#01:06:47+00:28:46Detail
99. Beringerová VandaPraha 8#390#01:07:17+00:29:16Detail
100. Toušková VeronikaFitness Svět pod Palmovkou#678#01:07:48+00:29:47Detail
101. Kohoutová NelaPraha 4#513#01:07:48+00:29:47Detail
102. Ženklová LucieLitoměřice#712#01:07:54+00:29:53Detail
103. Krupitzerová Monika#531#01:08:15+00:30:14Detail
104. Hanáková Lenka#461#01:08:19+00:30:18Detail
105. Havlíčková KláraPraha#465#01:08:34+00:30:33Detail
106. Kubešová TerezaČelákovice#536#01:08:54+00:30:53Detail
107. Telváková MarieČelákovice#673#01:08:56+00:30:55Detail
108. Šístková MarkétaPraha#658#01:10:11+00:32:10Detail
109. Dubcová Zuzana#440#01:10:11+00:32:10Detail
110. Nohelová Nicole#578#01:10:48+00:32:47Detail
111. Schmidtová ZuzanaPraha#635#01:11:29+00:33:28Detail
112. Krabcová Petra#526#01:11:49+00:33:48Detail
113. Jirovská KateřinaPraha#498#01:13:53+00:35:52Detail
114. Janebová MartinaKladno#486#01:16:21+00:38:20Detail
115. Česnek Lomas Blanca#425#01:16:45+00:38:44Detail
116. Petrová AdélaVSL#601#01:16:49+00:38:48Detail
Černobilová KristýnaMIDA#424#00:00:00Detail
Jarešová AlžbětaMIDA#488#00:00:00Detail
Kolářová Lucie#515#00:00:00Detail
Hamtáková PetraKlokan přiletí v dubnu#460#00:00:00Detail
Semanová LuciePraha#632#00:00:00Detail
Melicharová Henrieta#556#00:00:00Detail
Šilhanová Lenka#656#00:00:00Detail
Flores DusanaHP#447#00:00:00Detail
Metelková RadkaHP#557#00:00:00Detail
Jindrová Eliška#490#00:00:00Detail
Fecaninová Eva#445#00:00:00Detail
Mišková Zuzana#565#00:00:00Detail
Martinčeková Gabriela#553#00:00:00Detail
Čapková Lucie#418#00:00:00Detail
Havlová BarboraPraha#467#00:00:00Detail
Jánská Lenka#487#00:00:00Detail
Halová Gabriela#396#00:00:00Detail
Pokorná JanaSobotka#609#00:00:00Detail
Kristenová MichaelaDobrovice#530#00:00:00Detail
Holubová Denisa#473#00:00:00Detail
Sedliská MichaelaKlokan přiletí v dubnu#630#00:00:00Detail
Výborná KateřinaKlokan přiletí v dubnu#695#00:00:00Detail
Svitáková Soňa#653#00:00:00Detail
Bezányiová Michaela#391#00:00:00Detail
Miksovska PetraTJ Sokol Kaňk#560#00:00:00Detail
Kyselová Sylva#543#00:00:00Detail
Bartíková Martina#388#00:00:00Detail
Nemravová MarkétaPraha#574#00:00:00Detail
Horáková LuciePraha#474#00:00:00Detail
Johnová Ludmila#500#00:00:00Detail
Švarcová Petra#666#00:00:00Detail
retamozova petra#620#00:00:00Detail
Stejskalová Adéla#665#00:00:00Detail
Tyburcova Ilona#681#00:00:00Detail
Paszycová VeronikaPrahy#596#00:00:00Detail
Žilinčíková ZuzanaŽilina#713#00:00:00Detail
Strnadova KarolinaTransformers42#650#00:00:00Detail
Glushchenko MariyaPraha#452#00:00:00Detail
Correia SóniaRibeira da Lage#415#00:00:00Detail
Pešková MichalaMIDA#600#00:00:00Detail
Zimová NicoleMIDA#710#00:00:00Detail
Hradiská Martina#475#00:00:00Detail
Křížová AlenaOdolena Voda#534#00:00:00Detail
Černíková KarinaAmer Sports#423#00:00:00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz