Oficiální Výsledková listina Čendův Běh v Petrově 82. ročník
16. 4. 2017

muži 12 km


Notice: Undefined index: level in /home/www/irontime.cz/www/irontime.cz/a/function/show.php on line 12
#Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1.ŠkeříkRobertKerteam#25#00:45:46Detail
2.HarčaríkJozefPraha 9#77#00:46:51+00:01:04Detail
3.SoucekJiriLawi TTT#43#00:48:06+00:02:19Detail
4.PulecKarelAC Letná#289#00:50:03+00:04:16Detail
5.KovalovskýMichalBěchovičtí běžci#22#00:50:07+00:04:20Detail
6.MužíčekPavelTTT#48#00:50:36+00:04:49Detail
7.SádovskýLubošcateam#45#00:52:29+00:06:42Detail
8.HotovýIvoProfi tesaři AC#287#00:53:36+00:07:49Detail
9.GazdaVítězslavDivišov#42#00:55:16+00:09:29Detail
10.ŠnajdrMartinLokomotiv Robousy#24#00:55:42+00:09:55Detail
11.ČumpelíkRobinFakeer#288#00:57:43+00:11:56Detail
12.SlavataTomášAuthor#61#00:58:40+00:12:53Detail
13.HavelkaZdeněkPraha#44#01:00:01+00:14:14Detail
14.StaněkKamil#14#01:00:48+00:15:01Detail
15.TyllnerDaviddhCYCLING#26#01:01:15+00:15:28Detail
16.UrbanJanPraha#50#01:02:11+00:16:24Detail
17.ŠafránekAntonínBěžecký klub České spořitelny#100#01:13:30+00:27:43Detail
18.ŠtverákMartinVinohrady#52#01:16:57+00:31:10Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz | DNS = Did Not Start = Nestartoval/a | DNF = Did Not Finish = Nedokončil/a | DQ, DSQ = Disqualified = Diskvalifikace