Oficiální Výsledková listina Hornettlon 2014
14. 6. 2014

Triatlon týmy

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníkoloD2běh
1. Sádovský MarekJablonec nad Nisou#402#01:12:14.31Detail
2. Velechovský týmTurbotrojka#409#01:15:03.54+00:02:49.22Detail
3. Veselý PetrPřátelé z Jižňáku#405#01:25:05.37+00:12:51.05Detail
4. Špachman JanSvor#408#01:27:24.74+00:15:10.42Detail
5. Strachová HanaStráž#401#01:46:45.26+00:34:30.94Detail
6. Vachek PavelPraha#407#01:46:46.61+00:34:32.29Detail
7. Dokoupilová MartinaMěsto Ralsko#403#02:00:19.04+00:48:04.72Detail
8. Dundáček TomášPraha#406#02:04:35.90+00:52:21.58Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz