Oficiální Výsledková listina Zimní běh Litní a zámeckým parkem
20. 1. 2018

hlavní Kategorie Z35-44

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Šnebergerová LucieRokycany#106#00:33:1200:16:14.4600:16:57.41Detail
2. Medová IvanaZbečno#90#00:34:11+00:00:5900:16:46.9500:17:23.74Detail
3. Riegerová MichaelaVyběhej se Příbram#238#00:35:06+00:01:5400:17:31.3200:17:34.04Detail
4. Stříbrná ZuzanaČSOB Na zdraví#101#00:37:01+00:03:4900:18:17.9500:18:43.04Detail
5. Kafková LucieZdice#31#00:38:48+00:05:3600:19:10.2000:19:36.99Detail
6. Gregorová DanielaKomárov#203#00:39:03+00:05:5100:19:14.4500:19:48.29Detail
7. Hájková TerezaLoko Beroun#75#00:42:09+00:08:5700:20:48.7600:21:19.68Detail
8. Sirůčková JanaPříbram#30#00:47:32+00:14:2000:23:23.0400:24:08.17Detail
9. Jámborová DašaDukla Praha#115#00:49:31+00:16:1900:24:00.4000:25:29.80Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz