Oficiální Výsledková listina Malíkov open 2017
12. 8. 2017

A Dlouhá 43 km Kategorie AM1

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Kníže David#59#01:37:23.21Detail
2. Vítá Josef#40#01:37:25.74+00:00:02.53Detail
3. Pechek Jan#25#01:41:40.10+00:04:16.89Detail
4. Tybitancl Lukáš#43#01:41:45.45+00:04:22.24Detail
5. Michal ValentaCyklo Jiřička#29#01:51:38.51+00:14:15.30Detail
6. Grošek Filip#48#01:52:36.91+00:15:13.70Detail
7. Korínek Petr#33#01:53:26.69+00:16:03.48Detail
8. Suč Ivan#14#01:55:32.04+00:18:08.83Detail
9. Švacha Michalsmiling bikers Malíkov#1#02:06:07.82+00:28:44.61Detail
10. Poliar JosefSpectrumbike MTB Team čb#30#02:12:21.81+00:34:58.60Detail
11. Šetka Ondřej#22#02:12:25.63+00:35:02.42Detail
12. Šmíd RadimVojtěši příbraz#28#02:20:29.21+00:43:06.00Detail
13. Janák Pavel#16#02:22:57.53+00:45:34.32Detail
14. Nouza Petr#60#02:27:47.87+00:50:24.66Detail
Kolář Jan#46#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz