Oficiální Výsledková listina Děčín Run Fest
21. 4. 2018

Dětský běh 1500 m dívky

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Losová MayaSKP Sever Ústí nad Labem#9#00:05:4800:02:48.0200:02:59.64Detail
2. Pomichálková RomanaSK APD Děčín#50#00:05:51+00:00:0300:02:56.8600:02:54.01Detail
3. Zítková EliškaUSK Provod Ústí nad Labem#120#00:06:02+00:00:1400:03:00.3100:03:00.86Detail
4. Hrubá JosefínaSK APD Děčín#122#00:06:24+00:00:3600:03:03.7400:03:19.51Detail
5. Nováková AnežkaSKAPD Děčín#162#00:07:04+00:01:1600:03:28.7800:03:34.41Detail
6. Valštýnová ZuzanaSK APD Děčín#173#00:07:41+00:01:5300:03:32.7000:04:07.82Detail
7. Arutjurová BarboraHora Svaté Kateřiny#128#00:08:45+00:02:5700:03:41.1400:05:03.04Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz