Neoficiální Výsledková listina Dačického 12
11. 8. 2018

12 km Kategorie Veteránky 45plus


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Kopečková HanaTJ Sokol Družba Suchdol#118#01:00:57Detail
2. Sákrová MarkétaPardubice#217#01:04:51+00:03:54Detail
3. Hodečková IvetaČervené Pečky#79#01:09:12+00:08:15Detail
4. Draplová - Beitlová MagdaRožnov pod Radhoštěm#43#01:10:51+00:09:54Detail
5. Petrová MartinaPraha 8#199#01:12:21+00:11:24Detail
6. Tesaříková JindřiškaOleška#261#01:13:10+00:12:13Detail
7. Buřičová MarcelaGP Kolín#16#01:15:40+00:14:43Detail
8. Kočová VlastaPoděbrady#114#01:16:41+00:15:44Detail
9. Vyskočilová MartinaKutná Hora#290#01:17:57+00:17:00Detail
10. Mierva IvaNové Dvory#172#01:26:11+00:25:14Detail
11. Merašická DagmarContinental Automotive CR s.r.o.#339#01:42:08+00:41:11Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz