Oficiální Výsledková listina Čendův Běh v Petrově 81. ročník
27. 3. 2016

muži 12 km

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Souček JiříTTT#138#00:46:59.69Detail
2. Beshir ErvinSK Zdice#24#00:48:58.06+00:01:58.36Detail
3. Knap MichalSparta Košíře#18#00:49:34.62+00:02:34.92Detail
4. Škeřík RobertROPETA#25#00:50:00.41+00:03:00.71Detail
5. Šnábl PetrBkčs#17#00:51:09.92+00:04:10.22Detail
6. Dušátko JanMessenger#11#00:52:47.34+00:05:47.64Detail
7. Pulec KarelMessenger#21#00:52:57.22+00:05:57.52Detail
8. Kovalovský MichalBěchovičtí Běžci#7#00:53:00.52+00:06:00.82Detail
9. Šoltés FilipMladá Vožice#3#00:53:58.23+00:06:58.53Detail
10. Herštik RadekBěžecká škola Prahy 4#26#00:55:47.69+00:08:47.99Detail
11. Bernard VladimírHasiči Neratovice#9#00:56:21.09+00:09:21.39Detail
12. Kiršner MichalLhýšov#4#00:58:40.16+00:11:40.46Detail
13. Bulan JiříIronTime#35#01:00:53.74+00:13:54.04Detail
14. Tyllner DavidDH Cycling#22#01:01:52.96+00:14:53.26Detail
15. Benýr PavelMBM Praha#12#01:05:31.42+00:18:31.72Detail
16. Braun RichardHospoda u Kladiva#23#01:06:37.78+00:19:38.08Detail
17. Brzek JaroslavLOK#10#01:08:32.67+00:21:32.97Detail
18. Zloch Martin#14#01:10:57.80+00:23:58.10Detail
19. Flegr DominikPetrov#8#01:10:58.36+00:23:58.66Detail
20. Růžička JiříPetrov#19#01:10:58.44+00:23:58.74Detail
21. Wolmuth Otakar#20#01:10:58.53+00:23:58.83Detail
22. Ďopan JiříOkrouhlo#6#01:11:14.07+00:24:14.37Detail
23. fraj michalPetrov Hrebena#13#01:15:21.05+00:28:21.35Detail
24. Misera PetrHřebena#2#01:20:25.51+00:33:25.81Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz