Oficiální Výsledková listina Janovský trhák
4. 5. 2019

Jednotlivci Kategorie st. chlapci a kadeti

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Šlechta MatějTGfrdt#38#00:12:52Detail
2. Peroutka VojtěchHřensko#60#00:13:23+00:00:31.82Detail
3. Gebhard PetrCK 1967 Česká Kamenice#72#00:13:24+00:00:32.82Detail
4. Trnka OndraRedSpod&Reality-Siroky#26#00:13:32+00:00:40.82Detail
5. Strnad MiroslavPK Děčín#61#00:14:07+00:01:15.82Detail
6. Fanderlik MatyášUnlimited Czech Team#90#00:15:50+00:02:58.82Detail
7. Gut VilémDěčín#15#00:16:37+00:03:45.82Detail
8. Gut RostislavDěčín#16#00:18:23+00:05:31.82Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz