Průběžná Výsledková listina Duatlon Břehy 2019
28. 4. 2019

jednotlivci Kategorie Z16-39


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaběh 1koloběh 2
1. Kratochvílová Lucie OMT Pardubice#34#01:29:06.3800:27:53.9500:46:40.8100:14:31.62DetailFoto
2. Hejlová KarolínaTrixpert Milt Racicng Team#55#01:34:35.53+00:05:29.1500:30:20.8000:49:45.1900:14:29.53DetailFoto
3. Balášová PetraKlešice#83#01:35:55.51+00:06:49.1300:30:16.3700:50:22.3800:15:16.75DetailFoto
4. Sejvlova VlasaTrebechovice#28#01:41:30.68+00:12:24.3000:34:32.5800:48:39.8100:18:18.27DetailFoto
5. Krkošová MichaelaTriexpert Milt Racing Team#29#01:44:32.21+00:15:25.8300:33:19.6700:54:22.1100:16:50.41DetailFoto
6. Zámečníková ZuzanaVýživové poradenství ZZ#64#01:44:41.86+00:15:35.4800:34:39.9400:52:23.6200:17:38.29DetailFoto
7. Romžová MariannaTriexpert Racing team Brno#41#01:49:09.46+00:20:03.0800:35:07.0000:55:45.2000:18:17.26DetailFoto
8. Houfová IvaŘečany nad Labem#48#01:51:54.79+00:22:48.4100:36:51.6900:54:57.6100:20:05.47DetailFoto
9. Malinova AnetaPraha#36#01:54:33.35+00:25:26.9700:32:20.6301:01:54.3000:20:18.41DetailFoto
DNS Vozarová AnnaUherské Hradiště#11#DNS DetailFoto
DNS Horká LenkaTriexpert Milt Racing Team#40#DNS DetailFoto
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz